ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

0 Το απαράδεκτο και εμετικό tweet του Τζήμερου

«Οι άτυχοι νέοι της Λάρισας ήταν θύματα και του φόρου και της Παιδείας: κανένας δεν τους δίδαξε τις ιδιότητες του μονοξειδίου του άνθρακα», σχολίασε ο Θάνος Τζήμερος



Το σχόλιο ανέβασε νωρίτερα στο Twitter  προκαλώντας αντιδράσεις ακόμη και από επώνυμους followers.
Ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης, απάντησε μονολεκτικά: «Εμετός»
«Σας φαίνεται γεγονός που μπορεί κανείς να αστειευτεί;! Ατυχές! Προκλητικός το λιγότερο», γράφει ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης.
Δείτε περισσότερα σχόλια για τον πρώην επικεφαλής του «Δημιουργία Ξανά»
«Σοβαρά, δεν είχες καμία αρκετή αφορμή να κάνεις τέτοιο σχόλιο. Τίποτα δεν θα έπρεπε να σε οδηγήσει σ' αυτό το σημείο».
«Από πνιγμό και με στραγάλι, αγαπημένε φιλελεύθερε. Στον επικήδειο μάθημα ανατομίας της τραχείας».
«παιδεία είναι και το να ξέρεις τι σχόλιο να κάνεις σε κάθε περίσταση αναλόγως της θέσης σου. Βλήμα».

0 Eleuthera, το νησί που ενώνει δυο θάλασσες

Το Ελευθέρα (Eleuthera) είναι ένα από τα 700 περίπου νησιά του νησιωτικού συμπλέγματος Μπαχάμες και βρίσκεται περίπου 80 χλμ ανατολικά της πρωτεύουσας Νασάου. Είναι αρκετά μεγάλο (περίπου 180 χλμ.) και σε κάποια σημεία του πολύ στενό ( 1,6 χιλιόμετρα πλάτος ).

0 Έκθεση – κόλαφος της Oxfam για τις πολυεθνικές τροφίμων!!![video]


Ο διεθνής οργανισμός Oxfam America, δημοσίευσε μια έκθεση στην οποία οι 10 μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων στον κόσμο αξιολογούνται, με βάση τον τρόπο, τον τόπο αλλά και κάθε πιθανή παράμετρο που σχετίζεται με την παραγωγή τροφίμων. Τα πορίσματα της έκθεσης είναι απογοητευτικά για τις πολυεθνικές.

 Επιμέλεια: Νίκος Τριγάζης

1 Ψόφος![Αξίζει να το διαβάσετε]


Θα το παλέψω να είμαι συγκρατημένος και να μη βρίζω. Όπως σας έχω πει, ακούω διάφορα τοπικά ραδιόφωνα από το διαδίκτυο, γιατί αυτά που μπορεί να μάθει κάποιος από τέτοιους σταθμούς, δύσκολα έως καθόλου θα τα ακούσει ακόμη και στο πλέον «ανεξάρτητο» ραδιόφωνο του κέντρου που σιτίζεται από διαφημίσεις τραπεζών. Του Καρτέσιου.

Αυτά που θα διαβάσετε, τα άκουσα σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Studio 7 της Καβάλας. Ούτε εγώ πίστευα αυτά που άκουγα από το στόμα του πολίτη που βρισκόταν στο studio, ούτε οι δημοσιογράφοι. Όλα όμως ήταν αλήθεια. Κάθε λέξη του. Το επιβεβαίωσαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Καβάλας όπως και εκπρόσωπος τράπεζας, οι οποίοι κλήθηκαν να παρέμβουν στην εκπομπή.

Ο εν λόγω πολίτης που και όνομα έχει και επίθετο διαθέτει, έκλεισε το κατάστημά του πριν από δύο χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης. Από τότε είναι άνεργος, όπως και η σύζυγός του. Έχουν τρία παιδιά. Συντηρούνται με τη βοήθεια συγγενών και προγραμμάτων.

0 144 ΧΡΟΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΠO ΤΟΝ ΑΤΜΟ ΤΟΥ 1869 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

0 Γκραφίτι αντί για αγιογραφίες σε εκκλησία της Βαρκελώνης

Δυο ισπανοί καλλιτέχνες των γκραφίτι φιλοτέχνησαν μια εντυπωσιακή τοιχογραφία σε μια εκκλησία της Βαρκελώνης. Ο Ραούλ Σάντσες Αράκε, γνωστός στους κύκλους των ισπανών «γκραφιτάδων» κι ως «Χάουζ», έχει δώσει χρώμα και ζωή με τη τέχνη του σε πολλούς τοίχους της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης. Ωστόσο, αυτό που του ζητήθηκε από τον πατέρα Ραμόν Μπορ ξεπερνούσε την φαντασία του: να φιλοτεχνήσει τις τοιχογραφίες του θόλου της εκκλησίας Σάντα Εουλάλια στη περιοχή Λ' Οσπιταλέ λίγο έξω απ' τη Βαρκελώνη.


Ο 34χρονος καλλιτέχνης δέχτηκε με μεγάλη του χαρά να επωμιστεί το ρόλο του σύγχρονου… Μιχαήλ Αγγέλου και να δημιουργήσει, τρόπον τινά, τη δική του, πιο μοντέρνα εκδοχή της Καπέλα Σιστίνα. Πήρε τον φίλο και συνεργάτη του, Ρούντι και ξεκίνησαν δουλειά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...