ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

0 Το Σουφλί η μοναδική πόλη που παράγει μετάξι στην Ευρώπη


silk

Το μετάξι που παράγεται στο Σουφλί θεωρείται κορυφαίο ως προς την ποιότητά του- καλύτερο ακόμη και από το κινεζικό -ενώ οι προοπτικές που ανοίγονται για την περιοχή είναι τεράστιες καθώς είναι η μοναδική στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη που ασχολείται με την εκτροφή του μεταξοσκώληκα και την επεξεργασία του νήματος από το κουκούλι του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Αγγελιοφόρου οι αναπτυξιακές δυνατότητες που αναμένεται να δημιουργήσει η επαναλειτουργία του αναπηνιστηρίου που κατασκευάστηκε στην περιοχή πριν από δώδεκα χρόνια με όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό για την επεξεργασία του μεταξιού, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ θα είναι μεγάλες.


“Βλέπουμε τα λάθη του παρελθόντος και αυτή τη στιγμή καλούμαστε να βρούμε λύση για να λειτουργήσει η συγκεκριμένη υποδομή που ανήκει σε μια δημοτική επιχείρηση που βρίσκεται υπό εκκαθάριση.

0 Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (1)
Μια απολαυστική συλλογή με 24 μοναδικές -χάρη στο ιδανικό timing- φωτογραφίες ζώων!

0 Η Μασονική ζώνη της νοσοκόμας της βασίλισσας

Η νοσοκόμα που υποβοηθά την Ελισάβετ να εξέλθει του νοσοκομείου γιατί φοράει απροκάλυπτα Μασονική αγκράφα στη ζώνη της; Μήπως λανσάρει νέα μόδα;

0 Πρόσωπα στρατιωτών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον πόλεμο

Πρόσωπα στρατιωτών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον πόλεμο (6)
Η φωτογράφος Lalage Snow έκανε ένα 8μήνο ταξίδι στο Αφγανιστάν για τη συλλογή της «We are the not dead», με πορτρέτα Βρετανών στρατιωτών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την θητεία τους στην εμπόλεμη ζώνη. Σε μερικούς διακρίνεται ξεκάθαρα η μετατροπή από παιδί σε άνδρα, από την αθωότητα στην ωριμότητα, ακόμα και στην οργή​​.

0 Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;;;

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (1)
Φαίνεται αηδιαστικό, αλλά τι ακριβώς είναι στην πραγματικότητα;

0 Η φρικτή αληθινή ιστορία που ενέπνευσε τον Χέρμαν Μέλβιλ να γράψει τον «Μόμπι Ντικ»

Η φρικτή αληθινή ιστορία που ενέπνευσε τον Χέρμαν Μέλβιλ να γράψει τον «Μόμπι Ντικ»
Τον Ιούλιο του 1852, ο 32χρονος τότε συγγραφέας Χέρμαν Μέλβιλ εξακολουθούσε να έχει υψηλές προσδοκίες για το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Μόμπι-Ντικ», παρά τις ανάμεικτες κριτικές και τις ταπεινές πωλήσεις που σημείωνε το βιβλίο.

Τον ίδιο μήνα, επιβιβάστηκε σε ένα ατμόπλοιο με προορισμό το Νάντουκετ στον κόλπο της Μασαχουσέτης. Το λιμάνι του νησιού ήταν η βάση του μυθιστορηματικού χαρακτήρα του, Καπετάνιο Άχαμπ και του φαλαινοθηρικού του «Πεκόντ». Εκεί, ο Μέλβιλ συναντήθηκε με διάφορες επιφανείς προσωπικότητες του τόπου, δείπνησε έξω και περιηγήθηκε στο χωριό που στο παρελθόν είχε μονάχα φανταστεί.

Κατά την τελευταία μέρα διαμονής του στο Νάντουκετ είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον 60χρονο καπετάνιο του πλοίου «Έσεξ», το οποίο είχε βυθίσει το 1820 μία φάλαινα φυσητήρας, γεγονός το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη συγγραφή του Μόμπι Ντικ.

0 Γεννήθηκε χωρίς μάτια και μύτη!

Η Cassidy δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ονειρεύεται

Η 16χρονη Cassidy Hooper γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική πάθηση, εξαιτίας της οποίας δεν αναπτύχθηκαν ούτε τα μάτια ούτε η μύτη της.

Η νεαρή μαθήτρια από τη βόρεια Καρολίνα ετοιμάζεται να υποβληθεί στην τελευταία σειρά επεμβάσεων, προκειμένου να αποκτήσει μια πραγματική μύτη!

Οι επεμβάσεις θα γίνουν στο νοσοκομείο παίδων Levine που βρίσκεται στην περιοχή Charlotte μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Οι γιατροί θα χρησιμοποιήσουν χόνδρους και οστά από το κρανίο της για να κατασκευάσουν την καινούρια της μύτη.

Το νεαρό κορίτσι περιμένει με μεγάλη χαρά και αγωνία τις επεμβάσεις, καθώς θα μπορέσει για πρώτη φορά στη ζωή της να μυρίσει και να αναπνεύσει από τη μύτη της.

0 «Δε νομίζω να ενδιαφερθήκατε ποτέ»

«Κάναμε όνειρα για το μέλλον, αποφασίσατε να τα σβήσετε», λένε οι φοιτητές του παν. Μακεδονίας

Ένα βίντεο ενάντια στην κυβέρνηση και τις επιλογές της έχουν δημιουργήσει οι φοιτητές του πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο πολλοί φοιτητές (ο καθένας ξεχωριστά) αναφέρουν τα «παράπονά τους». Λένε ότι «κάναμε όνειρα για το μέλλον», «όμως κάποιος αποφάσισε να τα σβήσει». «Το σύστημά σας λοιπόν δεν μου αρέσει».

Στέλνουν πολλά ακόμη μηνύματα με αφορμή το σχέδιο «Αθηνά» που συζητείται αυτή την ώρα στη Βουλή και για το οποίο διαμαρτύρονται πανελλαδικά χιλιάδες φοιτητές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...