ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

0 22 σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες

Σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες (2)
Από τον σχολικό έλεγχο με τους βαθμούς του Αϊνστάιν και την αρχική ομάδα της Google, μέχρι τις συναντήσεις σπουδαίων προσωπικοτήτων και την κατασκευή του πύργου του Άιφελ, δείτε μια συναρπαστική συλλογή σπάνιων φωτογραφιών.

0 Η ελληνική γλώσσα στο αυστραλιανό δημόσιο σύστημα


greek-australia

Τον προσεχή Μάιο θα είναι έτοιμο για δημόσια διαβούλευση στην Αυστραλία το σχέδιο του Εθνικού Αναλυτικού Προγράμματος που θα συμπεριλάβει την ελληνική ως δεύτερη γλώσσα.

Πρόκειται για μία απόφαση ιστορικής σημασίας για το μέλλον της Ελληνικής Γλώσσας στην Αυστραλία και για την καλλιέργεια της.


Θα δοθεί επίσης η ευκαιρία σε μαθητές, που δεν έχουν ελληνικό πολιτισμικό υπόβαθρο, να γίνουν μέτοχοι της σπουδαίας αυτής κουλτούρας και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας της Αυστραλιανής κοινωνίας.

Στο μεταξύ ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία Χαράλαμπος Δαφαράνος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Σύδνεϋ Βασίλειο Τόλιο και τον Συντονιστή Εκπαίδευσης Βασίλειο Γκόκα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα κεντρικά Γραφεία της ACARA στο Σίδνεϊ για να τους ευχαριστήσουν για την απόφαση αυτή.

0 Λίθωψ-οι ζωντανές πέτρες

Το φυτό με το όνομα "Λίθωψ" (Lithops) είναι ένα γένος παχύφυτων και ανήκει στην οικογένεια Aizoaceae. Το όνομα του φυτού προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη "λίθος", που σημαίνει πέτρα και την λέξη "όψη", που σημαίνει πρόσωπο. Αναφέρεται στην ιδιαίτερη εμφάνιση του φυτού. Μοιάζει σαν πέτρα. 
Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά ονομάζεται "ζωντανή πέτρα" ή "χαλικόφυτο". Η εμφάνισή του είναι ο τρόπος προστασίας του. Η ανάμειξη με τις πέτρες του περιβάλλοντός του με τις οποίες μοιάζει βοηθά για να μην φαγωθεί. 

0 H Nasa λέει ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για επισκέπτες... (video

Η NASA και τα ΜΜΕ εδώ και καιρό προετοιμάζουν τον κόσμο για την έλευση ευφυούς είδους στον πλανήτη, κοινώς για την πρώτη "επαφή".

Το εάν έχει βάση αυτή η προετοιμασία ή είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού μένει να φανεί, όμως γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη προσπάθεια εξοικείωσης του πληθυσμού, με την έλευση εξωγήινων.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

0 Να πως μας ΕΛΕΓΧΟΥΝ


Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο βασισμένο στις 10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ του Ν. Τσόμσκι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...