ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

0 Εκεί που γυρίστηκε ο 3ος κύκλος του Game of Thrones

Η 3η σεζόν της σειράς Game of Thrones έφτασε και είναι μια ευκαιρία να δούμε που γυρίστηκε. Οι συντελεστές ταξίδεψαν από τα άγρια τοπία της Ισλανδίας μέχρι της ηλιοκαμένες πόλεις της Νοτίου Αφρικής.

Ο David Benioff εξηγεί πως η ομάδα προτιμά να ξοδεύει τα χρήματα της παραγωγής σε πραγματικές τοποθεσίες παρά να δημιουργούνται εφέ. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα, τρεις ομάδες κινηματογραφούσαν παράλληλα διαφορετικές σκηνές σε διάφορες χώρες.

Η σειρά έχει σαν βάση την Βόρεια Ιρλανδία και οι περισσότερες τοποθεσίες των δυο πρώτων κύκλων βρίσκονται γύρω από το Μπέλφαστ.

0 UFO Αποτυπωμένο σε λειψανοθήκη του Βατικανού

Σε ελαιογραφία μίας ξύλινης λειψανοθήκης του 11ου αιώνα, που βρίσκεται στο μουσείο του Βατικανού... απεικονίζεται η Παναγία μπροστά στο τάφο του Ιησού με ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο από πίσω της, του οποίου το σχήμα είναι πολύ παρόμοιο με τα σημερινά UFO.

0 Συγγενής του Αναστασιάδη μετέφερε 21 εκ. ευρώ τρεις ημέρες πριν το «κούρεμα»



Μόλις τρεις ημέρες πριν από τη δραματική για την Κύπρο απόφαση του Eurogroup στο οποίο αποφασίστηκε το «κούρεμα» των καταθέσεων, εταιρεία που ανήκει στον πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας,  Νίκου Αναστασιάδη, φέρεται να μετέφερε σε τράπεζα της Αγγλίας το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή» που παρουσιάζει και σχετικό έγγραφο, η εταιρεία Loutsios & Sons ltd ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου, φέρεται να έβγαλε από τη Μεγαλόνησο μεγάλο χρηματικό ποσό.

0 Oι Γερμανοί ξεσηκώνονται κατά της Μέρκελ: ''Εσύ φταις που γινόμαστε αντιπαθείς!''

Σε δυσμενή θέση βρίσκεται η Γερμανίδα Καγκελάριος

Οι Γερμανοί δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα για το κύμα αντιπάθειας που ξεσηκώνεται στην Ευρώπη εναντίον τους, ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα της. Και η αντιπολίτευση της χώρας, όπως είναι φυσικό, προσπαθεί να κεφαλαιοποιήσει αυτή την ανησυχία, εντοπίζοντας την πηγή της αντιπάθειας στο προφίλ και τους χειρισμούς της Καγκελαρίου Angela Merkel.

Χαρακτηριστικές είναι οι σχετικές δηλώσεις πολιτικών των Σοσιαλδημοκρατών: Ο Ralf Stegner στην “Handelsblatt-Online” είπε σχετικά. «Η κυβέρνηση Merkel συνέβαλε κατά πολύ σε αυτή την εξέλιξη. Ξανά και ξανά, λόγω εσωτερικών πολιτικών υπολογισμών, επιχειρεί να καρπωθεί την δυσαρέσκεια για χώρες όπως η Ελλάδα και άλλες, αρχικά με τον απελθόντα κύριο Sarkozy, αλλά και τώρα προφανώς συνεχίζει με την έγκριση της δήμευσης της περιουσίας μικρών καταθετών. Αυτό δεν μένει απαρατήρητο».

0 Όταν τα παιδιά μας εξηγούν τι είναι «αγάπη» !!! Απολαύστε τις απαντήσεις τους…

Όταν είσαι τεσσάρων και πέντε και έξι χρόνων και σε ρωτήσουν «τι είναι αγάπη», η απάντησή σου πιθανώς να σοκάρει! Για ποιο λόγο; Γιατί τότε είναι που οι μεγαλύτεροι καταλαβαίνουμε από τις απαντήσεις των παιδιών ποιο είναι το πραγματικό νόημα της αγάπης.

Ρομαντικές, τρυφερές, αγαπησιάρικες, συγκινητικές μα πάνω από όλα αληθινές, όλες οι απαντήσεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

Απολαύστε τις απαντήσεις τους…
Τόνια, 6 ετών
«Όταν η γιαγιά μου έπαθε αρθρίτιδα δεν μπορούσε να βάψει τα νύχια των ποδιών της γιατί δεν μπορούσε να σκύψει. Έτσι της τα έβαφε ο παππούς μου παρότι και αυτός είχε αρθρίτιδα στα χέρια του».
Βασίλης, 4 ετών
«Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι after shave και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον.
Λευτέρης, 4 ετών
Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε.

0 Εκρηξη ηφαιστείου με φόντο το Βόρειο Σέλας !!!

Ο Βρετανός James Appleton έπρεπε να περάσει 7 χρόνια, στην Ισλανδία φωτογραφίζοντας το μοναδικό τοπίο της χώρας, για να τραβήξει μερικές από τις πιο σπάνιες εικόνες πουν έχουν ληφθεί ποτέ.

0 Η γη σκίζει τα ρούχα της

..Εμείς ακόμα αναρωτιόμαστε αν είναι στραβός ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε!!

Στην Βραζιλία έχει ξεκινήσει ένα φαινόμενο που πραγματικά σοκάρει, η γη χωρίζεται στα δυο , ποιου γεγονότος προεόρτια είναι αυτά; Τι μεγάλο έρχεται και η συμπεριφορά του πλανήτη μας έχει γίνει αλλόκοτη; Δες φώτο και βίντεο και βγάλε συμπεράσματα!

0 Η κόκκινη έρημος της Αυστραλίας


Δεν είναι τοπίο στον Άρη αλλά στη Γη. Άνυδρο τοπίο, με ελάχιστη βλάστηση, σκληρές συνθήκες ζωής και απίθανο κόκκινο χρώμα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό σκηνικό, το οποίο μοιάζει να έχει βγει από κάποια κινηματογραφική ταινία. 

Όμως, η έρημος Simpson -ή κοινώς Red Sand Desert (Κόκκινη Έρημος)- βρίσκεται στο Κουίνσλαντ της κεντρικής Αυστραλίας και, γνωστή για το εξωγήινο τοπίο της, το οποίο δημιουργείται εξαιτίας του εντυπωσιακού κόκκινου χρώματός της.

0 10 αρχαιολογικά μνημεία που καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου...

Ο κόσμος είναι γεμάτος με αρχαία μνημεία που χτίστηκαν για να τιμήσουν βασιλείς, θεότητες και θρησκευτικές προσωπικότητες. Για τα περισσότερα από αυτά χάρη στην σκληρή δουλειά αρχαιολόγων, ιστορικών και ερευνητών γνωρίζουμε αρκετά.

Υπάρχουν όμως και κάποια μνημεία που ακόμη και σήμερα διχάζουν την επιστημονική κοινότητα για τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκαν...

*Δείτε παρακάτω 10 απ΄τα πιο διάσημα ιστορικά μνημεία εξακολουθούν να βασανίζουν τους ανθρώπους που τα μελετούν μέχρι σήμερα:

0 Ακόμα και τους ναούς;

Οι περισσότεροι το έλεγαν για πλάκα ότι έτσι όπως το πάνε θα αρχίσουν να πουλάνε και τις αρχαιότητες. Όμως πλάκα- πλάκα, βγαίνει στο σφυρί και ένας αρχαίος ναός! 

Για πρώτη φορά στην ιστορία, όπως καταγγέλλει η κίνηση πολιτών Εναλλακτική Δράση για Ποιότητα Ζωής, θα πουληθεί μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και αρχαίος ναός και συγκεκριμένα ο αρχαίος Ναός του Απόλλωνα, που βρίσκεται μέσα στην πλαζ του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης.

0 Natron: Η ασυνήθιστη ραγισμένη κόκκινη λίμνη!


Στο βόρειο τμήμα της Τανζανίας, κοντά στα σύνορα με την Κένυα, το τοπίο μοιάζει εξωγήινο, καθώς στην περιοχή δεσπόζει η παράδοξη «ραγισμένη» λίμνη Natron. Ανάμεσα σε ηφαιστειακούς λόφους και μεγάλους κρατήρες, 600 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας απλώνεται σε μεγάλη έκταση ίσως το πιο… καυστικό σώμα νερού στον κόσμο. 

Η λίμνη τροφοδοτείται από θερμές πηγές πλούσιες σε μεταλλικά άλατα, κυρίως ανθρακικό νάτριο (natron), ενώ τα κυανοβακτήρια που εμπεριέχονται στο νερό είναι υπεύθυνα για το κόκκινο χρώμα της. Λόγω της εκτεταμένης ξηρασίας που επικρατεί στην περιοχή, το νερό εξατμίζεται με αποτέλεσμα το αλάτι να μένει στην επιφάνεια, σχηματίζοντας περίεργες «ραβδώσεις» και σχηματισμούς που θυμίζουν έντονα ράγισμα. Για το λόγω αυτό οι ντόπιοι συνηθίζουν να αποκαλούν τη λίμνη Netron ως «ραγισμένη λίμνη».

0 ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ...Πέφτουν οι Μάσκες ...

Πέφτουν οι Μάσκες .... Η Μέρκελ, βασικά, Εκδικείται την Ευρώπη που χώρισε τη Γερμανία και της στέρησε, μαζί και σε τόσους άλλους Ανατολικογερμανούς, τη Χαρά στην παιδική, την εφηβική και τη μετεφηβική ηλικία και εν γένει ό,τι δεν απόλαυσαν. Οι (Ανατολικο) Γερμανοί έχουν απίστευτα συμπλέγματα Κατωτερότητας και έχουν μεγαλύτερο Μίσος από τους (Δυτικο) Γερμανούς.

Δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι αναφορές της εδώ και καιρό στις θλιβερές στιγμές της ζωής της στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου ή σε απαντήσεις της σχετικά με τις διαδηλώσεις, όπου είχε απαντήσει ότι είναι καλό να διαδηλώνουν οι πολίτες, που εκείνη δεν το μπορούσε τότε. Μία ψυχολογική εμβάθυνση σε όσα κατά καιρούς έχει πει η Μέρκελ, οδηγούν στη διαπίστωση ότι είχε και έχει φοβερά Συμπλέγματα Κατωτερότητας, που οδηγούν σε Εμμονές και δημιουργία Στερεοτύπων, σύμφωνα με τα οποία ασκεί την πολιτική που ασκεί και που δεν απαντούν στο θεσμό, τις αξίες και τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως νομίζαμε ότι έπρεπε να είναι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...