ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

0 Ανέβηκαν για πλάκα στις πυραμίδες της Γκίζας και τράβηξαν σπάνιες φωτογραφίες

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα Ρώσοι που σκαρφάλωσαν παράνομα στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας (Pics)

Απίστευτες φωτογραφίες απο την κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας ανέβασε στο διαδίκτυο μία ομάδα Ρώσων φωτογράφων.
Ο Vitaly Raskalov και η παρέα του, σκαρφάλωσαν παράνομα ως το υψηλότερο σημείο της Πυραμίδας του Χέοπα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, έφτασαν νωρίς ενώ ήταν ακόμη ανοιχτός ο αρχαιολογικός χώρος και παρέμειναν κρυμμένοι από τους φύλακες μέχρι να φύγουν οι τελευταίοι επισκέπτες και να πέσει το σκοτάδι για να ξεκινήσουν την ανάβαση.

Η ποινή φυλάκισης (1-3 χρόνια) δεν απέτρεψε τους Ρώσους οι οποίοι κατάφεραν να κατέβουν και να φύγουν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.
"Έμεινα άφωνος", έγραψε ένας από τους φωτογράφους σε λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες και συμπλήρωσε:
"Ένιωσα μια ανατριχιαστική χαρά, την απόλυτη ευτυχία".

0 "Μαγικός" χορός των πουλιών στον ουρανό των Χανίων - BINTEO

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα πουλιά κάνουν εντυπωσιακούς σχηματισμούς στον ουρανό, πετώντας ανά σμήνη... Λίγοι, όμως, έχουμε δει από κοντά αυτό το θαύμα της φύσης... Αν βρεθείτε στα Χανιά αυτή την εποχή θα γίνετε μάρτυρες εντυπωσιακών σκηνών, όταν πλήθος από πουλιά σχηματίζουν στον ουρανό... μαγικές εικόνες!

Δείτε στο ερασιτεχνικό βίντεο που ακολουθεί τους σχηματισμούς των πουλιών, πέρα από κάθε φαντασία...

0 Αρχαίο αντίγραφο Διαστημόπλοιου στο μουσείο της Κωνσταντινούπολης

Κρυμμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία για μισό αιώνα το πέτρινο χειροποίητο αντικείμενο, που μπορεί πράγματι να είναι ένα αρχαίο πυραυλικό διαστημόπλοιο, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1997 από τον διευθυντή του μουσείου Dr. Pasinli.

Με μια σύγχρονη μάτια, το πέτρινο διαστημόπλοιο μοιάζει να περιλαμβάνει μια κωνική πυραυλική μύτη, ένα σύμπλεγμα τεσσάρων κινητήρων εξάτμισης στο πίσω μέρος γύρω από ένα μεγαλύτερο κινητήρα και ένα μονό πιλοτήριο με τον πιλότο να του λείπει το κεφάλι.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αυθεντικότητα του (άσχετα αν δεν έχει τη γραμμική σχεδίασης της εποχής) αφού το γλυπτό έχει πιστοποίηση αυθεντικότητας 2500 ετών και προέλευση το τουρκικό Toprakkale, μια πόλη γνωστή στην αρχαιότητα ως Tuspa, του βασιλείου του Ουραρτού.

0 Έμβρυο χαμογελά μέσα στη μήτρα

Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες αγέννητου μωρού

Θολές εικόνες που απεικόνιζαν μια άμορφη μάζα ήταν αυτό που αντίκριζαν κάποτε οι μέλλοντες γονείς. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και χάρη στην τεχνολογία και πλέον οι γονείς μπορούν να δουν το έμβρυό τους με απίστευτες λεπτομέρειες.

Χάρη σε ένα νέο λογισμικό στον τρισδιάστατο υπέρηχο προστίθεται χρώμα, ξεχωρίζει η υφή του δέρματος, υπάρχει φωτισμός και σκίαση με αποτέλεσμα οι γονείς να βλέπουν με απίστευτη καθαρότητα το πρόσωπο του μωρού τους πριν καν αυτό γεννηθεί!

Υπάρχει ακόμη μια 4D εκδοχή κατά την οποία οι μέλλοντες γονείς μπορούν να δουν το έμβρυο να γελά και να κινείται μέσα στη μήτρα σε πραγματικό χρόνο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...