ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

0 ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Προετοιμασίες για το ενδεχόμενο επίθεσης με χημικά

Η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει μοιράσει αντιασφυξιογόνες μάσκες σε περίπου 60% των πολιτών της χώρας, κυρίως σε αυτούς οι οποίοι ζουν σε αστικές περιοχές που είναι πιθανότερο να στοχοποιηθούν σε έναν μελλοντικό πόλεμο.
Σε συνέντευξή του σε ισραηλινή εφημερίδα, υποπτέραρχος της ισραηλινής Αεροπορίας ανέφερε ότι υπάρχει «κάποια πιθανότητα» να χρησιμοποιηθούν χημικά όπλα εναντίον του Ισραήλ εάν αυτά πέσουν «στα λάθος χέρια».
Ο υποπτέραρχος Άιλ Άιζενμπεργκ, επικεφαλής της διοίκησης αστικής άμυνας, χαρακτήρισε το σενάριο απίθανο αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς. «Αυτό δεν θα οδηγούσε στην ήττα του Κράτους του Ισραήλ. Γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιου είδους γεγονός και είμαστε έτοιμοι γι' αυτό» πρόσθεσε.

Αντί να εφοδιάσει και τους υπόλοιπους πολίτες με τέτοιο εξοπλισμό το Ισραήλ, θα έπρεπε να επενδύσει σε καλύτερα συστήματα συναγερμού και έγκαιρης προειδοποίησης για αεροπορικές επιδρομές, είπε ο Άιζενμπεργκ.

Το Ισραήλ μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε επίθεση, περιλαμβανομένης μιας επίθεσης με χημικά όπλα.

0 KATEBΑΣΤΕ 272 ΣΕΛ: Συγκαλλιέργειες για το Βιολογικό Κήπο σας

Ένας οικολογικός τρόπος καλλιέργειας χωρίς χημικά συνθετικά παρασκευάσματα για προστασία της φύσης και της υγείας, για μια ανώτερη ποιότητα τροφής, για επάρκεια τροφής για όλους.

Εάν αναρωτιέστε πώς γίνεται τα τριαντάφυλλα να συμπαθούν τόσο πολύ τα σκόρδα, όταν φυτεύονται δίπλα-δίπλα, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις συμβουλές και τα μυστικά κηπουρικής της Louise Riotte.

Εάν είστε λάτρεις της κηπουρικής, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείτε από το πλούσιο υλικό που περιλαμβάνει αυτό το βιβλίο. Ανάμεσα σε εκατοντάδες είδη φυτών, θα μάθετε ποια από αυτά ταιριάζουν μεταξύ τους, ποια απωθούν εχθρούς και ασθένειες άλλων καλλιεργειών, αλλά και πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες ιδιότητες τους παρασκευάζοντας βιολογικά προϊόντα για σας και την οικογένειά σας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...