ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

0 Άνοιξε το Παρατηρητήριο του Κόσμου

nine

Στο σημείο που ήταν κάποτε οι Δίδυμοι Πύργοι, το νέο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου κοντεύει να ολοκληρωθεί. Πριν απο λίγες μέρες οι αρχές της Νέας Υόρκης άνοιξαν την πόρτα στους δημοσιογράφους που έφτασαν μέχρι τον τελευταίο (102ο) όροφο του ενός από τους δύο Πύργους (World Trade Center One). Τα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των εργαζομένων αλλά και οι φωτογραφίες από ύψος 500 προκαλούν δέος και συγκίνηση, αν αναλογισθεί κανείς την τρομακτική, βιβλική περιπέτεια που έζησε αυτή η πόλη καταφέρνοντας να σταθεί στο ύψος της.

Οι τρεις τελευταίοι όροφοι του World Trade Center One θα ονομάζονται “Παρατηρητήριο του Κόσμου” και  θα είναι ανοιχτοί στο κοινό για  μια «όχι απλά επίσκεψη, αλλά μια multimedia, δραδιαστική εμπειρία ζωής» σύμφωνα με τις Αρχές της πόλης.

Και όχι μόνο γιατί οι Αμερικανοί είναι «μανούλες» στο θέαμα και την ψυχαγωγία, αλλά γιατί γι’ αυτούς το συγκεκριμένο έργο για ευνόητους λόγους θα αποτελεί αιώνιο σύμβολο «αντίστασης, αντοχής και ελευθερίας». Τυχεροί θα είναι σίγουρα αυτοί που θα το επισκεφθούν, ωστόσο μια γεύση, μπορούμε να πάρουμε όλοι. Ξεκινήστε τη δική σας περιήγηση από τις παρακάτω φωτογραφίες:

0 Ζυθοποιείο Heineken και Τεκτονικοί Συμβολισμοί (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο...

0 Ενα Βίντεο που Πρέπει να ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ: H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;

Ενώ μερικά λεξικά τα ορίζουν ως «προνόμιο», όταν ο όρος χρησιμοποιείται με την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μιλάμε για κάτι πιο θεμελιώδες.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν ορισµένα θεμελιώδη δικαιώµατα -- απλά και µόνο επειδή είναι ανθρώπινα όντα. Αυτά, τα λεγόμενα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» δεν είναι απλά προνόμια, που μπορούν να αφαιρεθούν εξαιτίας της ιδιοτροπίας κάποιου άλλου.

Είναι «δικαιώµατα» γιατί είναι πράγµατα που σου επιτρέπουν να είσαι, να κάνεις και να έχεις. Αυτά τα δικαιώµατα υπάρχουν για να σε προστατέψουν από ανθρώπους που ίσως να θέλουν να σου κάνουν κακό ή να σε πληγώσουν. Υπάρχουν επίσης για να µας βοηθήσουν να ζούµε σε µια ατµόσφαιρα φιλικότητας µεταξύ µας και να ζήσουµε ειρηνικά.

0 Γερό χαστούκι στη Γερμανία! Ο οίκος Egan Jones υποβάθμισε την πιστοληπτική της ικανότητα

Ο οίκος εκτιμά πως το γερμανίκο χρέος θα αυξηθεί στο 100% του ΑΕΠ από λίγο πάνω από το 80% πού ήταν το 2011.

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Γερμανίας σε “A”, από “A+” προηγουμένως προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Egan Jones, επικαλούμενος την έκθεση της στις τράπεζές της και σε πιο αδύναμη κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε συνδυασμό με το διογκούμενο λόγο χρέους προς ΑΕΠ.

Το outlook των αξιολογήσεων είναι αρνητικό.

Με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Angela Merkel να αντιτείνεται στα ευρωομόλογα “η Γερμανία είναι πιθανό να ηττηθεί σε ψήφους από άλλα μέλη της ΕΚΤ και συνεπώς βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγαλύτερη πιθανή έκθεση”, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Egan Jones.

0 Μη μου λες αντίο (Μακεδόνας - Σταρόβας)

Από την εκπομπή της NET "Στην υγειά μας". Το τραγούδι που ερμηνεύει ο Μακεδόνας, έτσι όπως το εμπνεύστηκε ο Σταρόβας.



0 Πώς έγιναν όλα αυτά σήμερα...


Δυο δεκαετίες ήταν υπέρ αρκετές...

0 Έχει Άγιο: Γλίτωσε από Βοστώνη και Τέξας!

Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι ο πιο τυχερός στις ΗΠΑ.

Ο 43χρονος Τζο Μπέρτι μόλις είχε τερματίσει στον μαραθώνιο της Βοστώνης όταν εξεράγη η πρώτη βόμβα, που σκότωσε τρεις ανθρώπους.


Δεν έπαθε απολύτως τίποτα, ούτε ο ίδιος, ούτε η γυναίκα του που βρισκόταν ακόμα πιο κοντά στο σημείο της έκρηξης.

Δύο μέρες μετά επέστρεφαν στο σπίτι τους στο Τέξας. Τη στιγμή που το εργοστάσιο λιπασμάτων τινάζονταν στον αέρα στην πόλη Γουέστ, το αυτοκίνητο του Μπέρτι διέσχιζε τον δρόμο απέναντι από το εργοστάσιο. Σώοι και αβλαβείς και από αυτή την θανατηφόρα έκρηξη.

0 Eλληνικός καφές, ήρθε από τα βάθη της Ανατολής και φεύγει σιγά-σιγά


Πόσο βασανιστήκαμε οι Ελληνες για να απαλλαγούμε από το προσωνύμιο «τούρκικος καφές»! Τον βαφτίσαμε «ελληνικό», του προσφέραμε γεύση πατριωτική και τον απολαμβάνουμε ανελλιπώς από τον 15ο αιώνα. Φθίνει όμως η παράδοσή του σιγά-σιγά και χάνεται αφήνοντας τη θέση του σε άλλους, γευστικότερους καφέδες.

Η ιστορία του καφέ στην Ελλάδα αρχίζει από τα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Ιδιαίτερα οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βορείου Ελλάδος γνωρίζουν και συνηθίζουν πρώτοι τον καφέ μαζί με τους Τούρκους. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην Θεσσαλονίκη τον 17ο αιώνα και σύμφωνα με πηγές υπήρχαν παραπάνω από τριακόσια καφενεία όπου σύχναζαν Έλληνες και Τούρκοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...