ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

0 Χίλιοι νεκροί για ένα επώνυμο ρούχο


Photo: Mohammad Moniruzzaman/Flickr Η πρόσφατη τραγωδία στο Μπαγκλαντές, με τους χίλιους νεκρούς σε εργοστάσιο παραγωγής επώνυμων ρούχων, προκαλεί φρίκη αλλά και βάζει σε σκέψεις. Σκέψεις, σχετικά με τη βιομηχανία παραγωγής ειδών ένδυσης, τσαντών, και άλλων σχετικών ειδών πολυτελείας, που προορίζονται κυρίως για το καταναλωτικό κοινό των χωρών της Δύσης, αλλά και των εύπορων κοινωνικών στρωμάτων σε άλλες χώρες.
Φορώντας ένα επώνυμο ρούχο, ένα επώνυμο ρολόι ή κρατώντας στο χέρι μία επώνυμη τσάντα, ξεχωρίζουμε από την υπόλοιπη “πλέμπα”, γινόμαστε και εμείς επώνυμοι, διαφορετικοί. Απαραίτητη προϋπόθεση, η ύπαρξη του αναγνωρίσιμου σήματος (του οποίου γινόμαστε ζωντανή διαφήμιση), που μας εξασφαλίζει, απέναντι στους άλλους που μας βλέπουν, το ότι ανήκουμε στους ξεχωριστούς. Και μη μου πείτε ότι αγοράζουμε τέτοια προϊόντα γιατί έχουν ανώτερη ποιότητα και αντέχουν στον χρόνο. Βγάλτε το σηματάκι της μάρκας από ένα τέτοιο (πανάκριβο) πουκάμισο και δεν θα τα αγοράσει κανείς - κι ας είναι υψηλής ποιότητας.

0 Δεν ήταν συναχωμένος. Από τη μύτη του έσταζε ο εγκέφαλος του! (Video)


Δεν ήταν συναχωμένος. Από τη μύτη του έσταζε ο εγκέφαλος του.

Όσο απίστευτο και εάν ακούγεται, το βίντεο που θα δείτε είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ένας άνδρας από τις ΗΠΑ, νόμιζε ότι ήταν συναχωμένος και δεν προλάβαινε να καθαρίζει τη μύτη του, ώσπου στο τέλος οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το υγρό που στάζει από την μύτη του, ήταν ο ίδιος ο εγκέφαλος του.


Ο Τζο Νάγκι από την Αριζόνα παραπονιόταν στη γυναίκα του αλλά και σε φίλους του, ότι περνάει ένα βαρύ συνάχι, το οποίο τον ταλαιπωρεί: “Χαλάω κάθε μέρα 5 πακέτα μαντηλάκια και δεν λέει η μύτη μου να σταματήσει να στάζει. Τι να κάνω;”, έλεγε χαριτολογώντας. Κάποια στιγμή αποφάσισε να πάει στους γιατρούς οι οποίοι του είπαν ότι δεν είναι συνάχι αυτό που τον ταλαιπωρεί αλλά μια βαριά αλλεργία. Του έδωσα κάποια φάρμακα, αλλά τίποτε. Κανένα αποτέλεσμα. Η μύτη του συνέχισε να τρέχει σαν βρύση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...