ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

0 Mangrove: Τα δέντρα που φυτρώνουν στη θάλασσα !!! (Video)

Τα mangrove είναι γνωστά και ως «δέντρα της θάλασσας» και ανήκουν στο γένος των ριζοφόρων, βασικό χαρακτηριστικό των οποίων είναι οι μεγάλες ρίζες αλλά και το γεγονός ότι αναπτύσσονται μόνο μέσα στο θαλασσινό νερό ή σε υφάλμυρο.

0 Κίνα: Μυστηριώδες αφρός βγαίνει από το έδαφος!

Στην Κίνα, σε μία πόλη που ονομάζεται Νανκίνγκ, συνέβη κάτι πολύ ιδιαίτερο: Ρωγμές σχηματίζονται στο έδαφος μέσα σε πράσινα λιβάδια και από μέσα τους βγαίνει μια περίεργη άγνωστη ουσία που θυμίζει αφρό. Οι τομείς του ρυζιού στην Κίνα είναι ένας τεράστιος κόσμος πόρων, αλλά ποτέ οι γεωργοί δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα ήταν σε θέση να αντικρύσουν ένα τέτοιο φαινόμενο στις καλλιέργειές τους.

Οι πραγματικά τεράστιες "άσπρες φυσαλίδες" χύνονται έξω από το έδαφος, προκαλώντας την έκπληξη δεκάδων φορέων στον τομέα της γεωργίας: 60 χρόνια δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο, έχουν σχήμα περίεργο και ανήκουν στην επιστημονική φαντασία, επίσης έχουν μια εκπληκτική ποικιλία σχημάτων και όλα αυτά φαίνονται παραφυσικά. Προφανώς, κάθε μάρτυρας έχει το δικό του όραμα του τι συνέβη, και σίγουρα είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς αυτό που βλέπει.

0 Βυθιζόμενη γέφυρα στην Κόρινθο μαγεύει τους επισκέπτες !!! (Video)

Η βυθιζόμενη γέφυρα που ενώνει την Κόρινθο με το Λουτράκι εκτός του ότι εκμηδενίζει την απόσταση για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, αποτελεί ατραξιόν για τους τουρίστες, οι οποίοι μένουν άφωνοι και δεν σταματούν να φωτογραφίζουν το θέαμα.

0 Οι 14 λόγοι που η πατρότητα με έκανε καλύτερο άνθρωπο

 Οι 15 λόγοι που η πατρότητα με έκανε καλύτερο άνθρωπο
Ο συγγραφέας του βιβλίου The Daddy Guide : Real-Life Advice and Tips from over 250 Dads and Other Experts Kevin Nelson,  μας δίνει κάποιους από τους πολλούς λόγους που η πατρότητα κάνει ένα άντρα, καλύτερο άνθρωπο.

1. Η πατρότητα μου έμαθε πως η ρουτίνα δεν είναι κακό πράγμα
Μέχρι να γίνει πατέρας, στην «εργένικη» ζωή του κάθε άντρας διαχειρίζεται το χρόνο του όπως νομίζει. Από την πρώτη στιγμή που γίνεται πατέρας ο χρόνος αυτός μοιράζεται σε κάποια ακόμη πρόσωπα. Τα παιδιά έτσι κι αλλιώς χρειάζονται πρόγραμμα οπότε κι εσύ αναγκάζεσαι να το τηρήσεις. Εντάξει όχι πάντα, μια και κάθε μπαμπάς πάντα βρίσκει τρόπους και μικρές ευκαιρίες να λουφάρει από τα δύσκολα. Αλλά τις περισσότερες φορές η ρουτίνα είναι απαραίτητη. Και όπως συνειδητοποίησα με έκανε και πιο παραγωγικό.

0 Δείτε το πρώτο trailer ~ Hobbit - The Desolation of Smaug


Εντυπωσιακό το trailer, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Νοσφιστή (δράκο Smaug), επίσης τον θησαυρό των νάνων, τη Λιμνούπολη, τον Βάρδο και τα σκόπιμα "λάθη" του Πήτερ Τζάκσον (για να κόψει εισιτήρια), αφού βάζει στην ταινία τον Λέγκολας (γιο του Ξωτικοβασιλιά Θράντουιλ), την Tauriel και τον αρχι-ορκ Άζογκ, που δεν υπάρχουν φυσικά στο βιβλίο "Χόμπιτ".

Επίσημη πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου 2013.

*Επιλέξτε πλήρη οθόνη και υψηλή ευκρίνεια HD για καλύτερη θέαση.

0 Αγνώστου Ταυτότητας Ζώο στο Ν.Τζέρσεϋ - Ο Διάβολος του Τζέρσεϋ; Τσουπακάμπρα ή ένας άτριχος σκίουρος;

Ο Διάβολος του Τζέρσεϋ είναι ένα πλάσμα μισός άνθρωπος που ζούσε στα δάση του New Jersey. Αυτό το τέρας κατοικούσε στο δάσος νότιο-ανατολικά του New Jersey, το οποίο αρχικά κατοικήθηκε από τους ντόπιους Αμερικανούς.

Μια φωτογραφία από ενα άγνωστο ζώο που φέρεται να εντοπίστηκε περιπλανώμενο σε ένα ξύλινο φράχτη στο New Jersey, εμφανίστηκε στο Reddit.com όπου οι αναγνώστες κάνουν εικασίες για το τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό το περίεργο ζώο.

Όπως αποδεικνύεται, η φωτογραφία δεν προέρχεται από το New Jersey . Φαίνεται ότι εμφανίστηκε αρχικά στη σελίδα στο Facebook WildCareOklahoma, καθώς και στο τμήμα συντήρησης της άγριας φύσης της Οκλαχόμα. 

0 TA NTOΛΜΕΝ-ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!!

Στη Ρωσία, στα βουνά του Καυκάσου, όχι μακριά από τις πόλεις  Τζελεντζχίκ, Τουαπσέ, Νοβοροσίσκ και Σότσι. Υπάρχουν διάσπαρτα εκατοντάδες μεγαλιθικά μνημεία που οι Ρώσοι τα ονομάζουν Ντόλμεν, πρόκειται για μεγαλιθικά μνημεία. Αρχαιολόγοι Ρώσοι μα και από άλλες χώρες δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει την χρήση τους. 

Όλα αυτά τα μεγαλιθικά Ντόλμεν που θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες οι οποίες είναι συναδέλφου της ομάδας οι ειδικοί αρχαιολόγοι λένε ότι χρονολογούνται 10.000 χρόνων έως 25.000 χρόνων!!!!!

Δυστηχώς όταν εγώ βρέθηκα στην περιοχή είχα την ατυχία στο αεροδρόμιο να μου κλέψουν την βαλίτσα με τις φωτογραφικές μου μηχανές και το εξοπλισμό μου που πάντα έχω μαζί μου. Ήταν το 1993 τον Αύγουστο όταν εγώ και δυο ερευνητές που δεν θέλουν να τους ονομάσω όχι της ομάδας μου ψάχναμε στοιχεία για το ταξίδι του Ηρακλή σε αυτά τα μέρη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...