ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

0 Μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις στη φύση

Μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις στη φύση (1)
Από κάμπια σε γιγάντια πεταλούδα του είδους Antheraea polyphemus, με άνοιγμα φτερών 15 εκατοστών.

0 FINANCIAL TIMES: "Mύθος η δύναμη της Μπίλντερμπεργκ"

Και οι Financial Times ασχολούνται με την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, αλλά από την ανάποδη, προσπαθούν να την απομυθοποιήσουν. Βέβαια το ερώτημα παραμένει, προς τι όλη αυτή η μάζωξη τόσο ισχυρών προσωπικοτήτων; Απλώς για ένα τσάι πάρτι; Δύσκολο να το φανταστούμε. Το ότι δεν τους βγαίνουν οι σχεδιασμοί δεν σημαίνει ότι δεν τους κάνουν.

Οι Financial Times αποκαλύπτουν τη λίστα των καλεσμένων της λέσχης Μπίλντεμπεργκ εκτιμώντας πως ''η μυστικότητα των συναντήσεων και τα φημισμένα ονόματα των συμμετεχόντων - κυρίως τραπεζίτες, ηγέτες της επιχειρηματικής σκηνής και της πολιτικής – ενισχύουν την παράνοια ενάντια σε αυτή την απατηλή εξουσία''.

''Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η γνωστή συγκέντρωση των ισχυρών - και πάλαι ποτέ ισχυρών- του δυτικού κόσμου ξεκινά το ετήσιο συνέδριό της αυτή την εβδομάδα σε ένα ξενοδοχείο spa στο Γουότφορντ, μία μικρή πόλη λίγο έξω από το Λονδίνο. Το Γουότφορντ συχνά παραβλέπεται συγκριτικά με τις πολυτελείς ευρωπαϊκές πόλεις.

0 Μυστήριο : Τί έχουν βρεί στον Ζάκρο και τον Τσούτσουρο της Κρήτης και τα κρύβουν;Γιατί το μουσείο παραμένει κλειστό;

Μουσείο Ηρακλείου, κλειστό λόγω εργασιών ανακαίνισης από το 2006 !!!

Απίστευτο !!!

Το δεύτερο σημαντικότερο (κατ’εμέ Το Σημαντικότερο !) μουσείο της Ελλάδας είναι κλειστό από τον Νοέμβριο του 2006 λόγω εργασιών ανακαίνισης !!!

Μα τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι,.. σε τόσα χρόνια (6 τον αριθμό) θα σηκώναμε νέο πύργο του Άϊφελ στο Ηράκλειο της Κρήτης !!!

Βέβαια δεν μας λένε και τα άλλα,… οτι δηλαδή τα τελευταία χρόνια γίνανε τρομερές ανακαλύψεις σε περιοχές της Κρήτης όπως είναι ο Τσούτσουρας και ο Ζάκρος. Συγκεκριμμένα στον Ζάκρο ανακαλύφθηκε ανάκτορο διαστάσεων Κνωσσού και επίσης στο φαράγγι του Ζάκρου ανακαλύφθηκαν και άλλα πολύ περίεργα πράγματα μέσα σε σκαμμένους στα βράχια πανάρχαιους Μινωϊκούς ? τάφους !

0 "Ζητώ πίσω τη δωρεά που έκανα στο Αρχείο της ΕΡΤ"

Τη δωρεά που έκανε στο τμήμα Αρχείου και Μουσείου της ΕΡΤ, των πάνω από χιλίων δίσκων βινυλίου και cd, με σπάνιες εκτελέσεις έργων κλασσικής μουσικής, ζητά πίσω ο κ. Μανώλης Βραχνάκης από το Ηράκλειο σύμφωνα με το flashnews.gr

Ο κ. Βραχνάκης σε επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών και τον προϊστάμενο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, αναφέρει ότι μετά το θάνατο του Έφορου Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Κρήτης Μανώλη Μπορμπουδάκη, τα παιδιά του, Αλέξανδρος και Μαρία, του παραχώρησαν τμήμα της προσωπικής του δισκοθήκης.

Στη συνέχεια ο κ. Βραχνάκης δώρισε το υλικό αυτό στο αρχείο της ΕΡΤ γιατί θεωρούσε ότι ήταν ο μοναδικός δημόσιος φορέας που θα μπορούσε να το αξιοποιήσει και να το ψηφιοποιήσει.

Επειδή όμως, όπως τονίζει, μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, φοβάται για την τύχη του αρχείου, ζητά την επιστροφή της δωρεάς στον ίδιο.

0 Η απεικόνιση των ακουστικών συχνοτήτων

Ένα ενδιαφέρον πείραμα με την βοήθεια μιας μεταλλικής πλάκας, λίγης άμμου και ενός ηχείου. Οι ακουστικές συχνότητες δονούν τη μεταλλική πλάκα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν περιοχές που δεν υπάρχει δόνηση. 

Η άμμος πέφτει σε αυτές τις περιοχές, δημιουργώντας όμορφα γεωμετρικά σχήματα. Καθώς η συχνότητα μεγαλώνει, τα σχήματα γίνονται και πιο περίπλοκα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...