ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

0 10 λόγοι για να περπατάς ξυπόλυτος στην άμμο

10 λόγοι για να περπατάς ξυπόλυτος στην άμμοΌποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεις στο πέλμα (πλατυποδία, κοιλοποδία, άκανθα φτέρνας), τώρα το καλοκαίρι έχεις μια μοναδική ευκαιρία να ανακουφιστείς: Το περπάτημα στην άμμο. Φαίνεται – και είναι – κάτι τόσο απλό, ωστόσο έχεις πολλούς λόγους για να το δοκιμάσεις:

• Επιτρέπει στο σώμα να γειωθεί. Πατώντας στο έδαφος με γυμνά πόδια μεταφέρονται στο σώμα σου ελεύθερα ηλεκτρόνια, τα οποία εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. Έτσι κινδυνεύεις λιγότερο από φλεγμονές και φθορές του οργανισμού. Με άλλα λόγια, σε κάνει να ξανανιώνεις. (Η γείωση αποδίδει καλύτερα σε υγρή άμμο, γιατί το θαλασσινό νερό είναι άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού).

• Ωφελεί την καρδιά, το δέρμα, τους μυς, τους τένοντες και τα οστά. Αρκεί βέβαια να μη γίνεται κάτω από καυτό ήλιο. Βαδίζοντας σε στεγνή ή υγρή άμμο με αργή, απολαυστική κίνηση, γυμνάζεις όλους τους μυς που στηρίζουν και κινούν το σώμα δίνοντας έμφαση στις γάμπες, τα πέλματα και τους γλουτούς. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιες εταιρείες προσπάθησαν να κατασκευάσουν σαγιονάρες και παπούτσια που να δίνουν στον χρήστη την αίσθηση ότι περπατά στην άμμο!

0 Αυτό θα πει θερινός κινηματογράφος!

cinema1-a
Αν και περυσινή είδηση, την επαναλαμβάνουμε γιατί πραγματικά ήταν από τις πιο ωραίες του καλοκαιριού του 2012. Ενας μοναδικός θερινός κινηματογράφος κατασκευάστηκε στα πλαίσια του φεστιβάλ “Film on the Rocks Yao Noi“. Το καταπληκτικό αυτό σινεμά λέγεται “Archipelago Cinema” και κατασκευάστηκε…πάνω στη θάλασσα, σ’ ένα μαγευτικό τοπίο στη Nai Pi Lae lagoon στο Kudu Island. Οι τυχεροί θεατές μεταφέρθηκαν σε αυτό με σκάφος, τη τελευταία βραδυά του φεστιβάλ, για να παρακολουθήσουν μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, έργο του αρχιτέκτονα Ole Scheeren.

0 Άγνωστες ιστορικές φωτογραφίες

Μια σειρά λιγότερο γνωστών ιστορικών φωτογραφιών παρουσιάζει το site klyker.com. Τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει ο φωτογραφικός ιστότοπος απεικονίζουν όψεις ιστορικών γεγονότων και προσώπων μιας άλλης εποχής...

Δείτε τις φωτογραφίες…

0 Cellograff: Το γκραφίτι που δεν χρειάζεται τοίχο

Το tagging θεωρείται urban art (αστική τέχνη). Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται κανείς, εκτός από χρώματα, είναι ένας τοίχος, σωστά. Όχι απαραίτητα! Μερικοί καλλιτέχνες άρχισαν να απλώνουν σελοφάν σε οτιδήποτε μπορούν να το στηρίξουν και να και δημιουργούν εκεί τα έργα τους!

Δείτε μερικά από τα έργα του Ches.

0 Κτίρια και γέφυρες ορόσημα, καθώς κτίζονταν

Η γέφυρα του Μπρούκλιν

0 Δεν είναι τέσσερις, αλλά μια φωτογραφία!

Η παραπάνω πολύχρωμη φωτογραφία του φωτογράφου Bela Borsodi, από το εξώφυλλο "Terrain" των VLP, δεν είναι τέσσερις αλλά μια φωτογραφία!

Ο Borsodi δημιούργησε την εικόνα τοποθετώντας προσεκτικά τα αντικείμενα σε τέτοια θέση που να φαίνονται πως πρόκειται για τέσσερις διαφορετικές σκηνές.

0 Συνωμοσιολογία??..Η ίδια ηθοποιός/αυτόπτης μάρτυρας… στην βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης, στους πυροβολισμούς στη Watertown και στους μαζικούς πυροβολισμούς στο σχολείο Sandy Hook

Ποιοι χρησιμοποίησαν την ίδια ηθοποιό/αυτόπτη μάρτυρα… στην Βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης? Στους πυροβολισμούς στη Watertown... Και στους μαζικούς πυροβολισμούς στο σχολείο Sandy Hook…?

Δείτε το επίμαχο βίντεο...

0 Πρωτιά για ελληνική ταινία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σανγκάης (ΒΙΝΤΕΟ

 Η ταινία, που είναι συμπαραγωγή της ΕΡΤ, γυρίστηκε στην Πάτμο, κυρίως από ντόπιους συντελεστές.
 
Το Βραβείο καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους διεθνώς, απέσπασε το Stone Story των Σπύρου Παπαναστασίου και Γιάννη Νικολάου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σανγκάης (16ο Shanghai International Film Festival (SIFF).

Η ταινία, που είναι συμπαραγωγή της ΕΡΤ, γυρίστηκε στην Πάτμο, κυρίως από ντόπιους συντελεστές.

Στο διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους του SIFF συμμετείχαν φέτος συνολικά 25 ταινίες, που επιλέχθηκαν από 2064 συμμετοχές από 90 χώρες. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...