ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

0 ΟΤΑΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ -VIDEO

AKOMH MIA ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ...
ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΓΙΝΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ"..

 

0 Masonichip: Στόχος των Μασόνων το τσιπάρισμα όλων των παιδιών

Η Masonichip international, μία Μασονική οργάνωση που δρα νομίμως στη Βόρεια Αμερική, έχει θέσει πλέον ως άμεσο στόχο της το «μαρκάρισμα» όλων των παιδιών στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, και τη συλλογή των βιομετρικών τους δεδομένων (σ.σ. pentapostagma.gr – δαχτυλικά αποτυπώματα, σάρωση ίριδος οφθαλμού, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά προσώπου) σε μία και μοναδική ταυτότητα, με πρόφαση την «ασφάλεια» και την ανεύρεση των παιδιών που χάνονται.

Τα ίδια τα μέλη της Masonichip προσπαθούν να «πείσουν» ότι η λέξη chip δεν παραπέμπει στο τσιπάρισμα των παιδιών μέσω της τεχνολογίας αναγνώρισης ραδιοκυμάτων, αλλά ότι αναφέρεται στο «Μασονικό πρόγραμμα αναγνώρισης και ανεύρεσης (χαμένων) παιδιών» (MASONIC - child identification program)[1]

0 Η «εξωγήινη» ομορφιά της Ελλάδας: Η εικόνα-διαφήμιση της χώρας μας

Πολλά likes και shares συγκεντρώνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία -άγνωστου δημιουργού- η οποία αναδεικνύει με έναν τρόπο ξεχωριστό, ιδιαίτερο και αρκετά διαφορετικό σε σχέση με όλους όσους έχουμε δει μέχρι σήμερα τις απίστευτες ομορφιές της Ελλάδας.

0 Απίστευτο κτηριο υψηλής αρχιτεκτονικής στην Κίνα

ring-of-life-1

0 10 συμμετοχές στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας του National Geographic


0 Το μυστήριο της λίμνης της Βουλιαγμένης!!!

Η Λίμνη της Βουλιαγμένης είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα της Αθήνας. Πρόκειται για μια αλμυρή λίμνη της οποίας το βάθος ή η σύνδεση με την θάλασσα δεν έχουν ανακαλυφθεί ποτέ.

Παγκόσμιο μνημείο της φύσης

Μετά τη Σύμβαση για τη διατήρηση της παγκόσμιας βιοποικιλότητας του Ρίο, που υπογράφηκε από τουλάχιστον 150 κράτη-μέλη του ΟΗΕ, η ελληνική πολιτεία ανέλαβε τεράστιες ευθύνες για τη διατήρηση του φυσικού της περιβάλλοντος. Μια από τις ευθύνες της είναι και η περίπτωση της Λίμνης της Βουλιαγμένης, ένα κόσμημα των τεχνασμάτων της φύσης.

Σύμφωνα με τη Σύμβαση του Ρίο, «βιοποικιλότητα» ορίζεται η ποικιλομορφία που εμφανίζεται ανάμεσα στους ζωντανούς οργανισμούς όλων των ειδών, των χερσαίων, θαλάσσιων και άλλων υδάτινων οικοσυστημάτων και οικολογικών συμπλεγμάτων στα οποία οι οργανισμοί αυτοί ανήκουν.

0 Ένας άσχετος βιβλιοπώλης έγινε υπουργός Υγείας...

ΠΛΕΟΝ Η ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ.... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ .... Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΛΑΜΠΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜ
ΕΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ ....

0 Πως γίνεται η ανακύκλωση γυάλινων μπουκαλιών (Video)


Πως γίνεται η ανακύκλωση γυάλινων μπουκαλιών

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι γίνεται με τα γυάλινα δοχεία αφού το φορτηγό ανακύκλωσης τα συλλέξει από την άκρη του πεζοδρομίου;

 Το βίντεο που ακολουθεί κατέγραψε μια επίσκεψη σε ένα εργοστάσιο στο New Jersey, το οποίο παίρνει τα χρησιμοποιημένα γυάλινα μπουκάλια και τα μετατρέπει σε κάτι εντελώς καινούργιο.

0 Παράξενα… ανθρωπόμορφα βράχια!

Απόκρημνα βράχια αλλά και βραχώδεις πλαγιές βουνών παραπέμπουν σε… ανθρώπινα πρόσωπα! Αρκεί βέβαια να κοιτάμε από την κατάλληλη οπτική γωνία και να αφήσουμε τη φαντασία μας να δουλέψει.
1. Stac Levenish, Σκωτία
perierga.gr - 5+1 παράξενα... ανθρωπόμορφα βράχια!

0 Κοπάδι δελφινιών σε εντυπωσιακά στιγμιότυπα!

Τα ακροβατικά περίπου 40 δελφινιών απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό ο Mark van Collier. Το εντυπωσιακό αυτό σκηνικό εκτυλίχθηκε στις ανατολικές ακτές της Νοτίου Αφρικής κοντά στο λιμάνι του St Johns.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι τα κύματα ήταν αρκετά μεγάλα, τα θηλαστικά βρήκαν τη δύναμη και την ενέργεια να ανυψωθούν ακόμη και ενάμισι μέτρο πάνω από το νερό.
Perierga.gr - Σμήνος δελφινιών σε εντυπωσιακά στιγμιότυπα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...