ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

0 Η διαφορά του βανδαλισμού από την Τέχνη

Σπρέι μπογιάς και φαντασία...


0 Σειρά του Disney Channel δείχνει "οικογένεια" με δύο «μητέρες»

Το Disney Channel, ένα κανάλι που «απευθύνεται σε παιδιά, έφηβους και ολόκληρη την οικογένεια» , αποφάσισε να παρουσιάσει ομοφυλόφιλους χαρακτήρες στο πρόγραμμά του.
Το καλωδιακό δίκτυο επιβεβαίωσε ότι ένα επεισόδιο της σειράς «Good Luck Charlie» θα παρουσιάσει ένα παιδί που έχει «δύο μητέρες».
Η Charlie, η οποία είναι ένα νεαρό κορίτσι, θα γίνει φίλη με ένα παιδί, και οι γονείς της θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν σχέση με τις δύο «μαμάδες» του παιδιού.

Το μόνο ζήτημα που μπορεί να εμποδίσει την εκκολαπτόμενη φιλία είναι ότι οι ετεροφυλόφιλοι γονείς της Τσάρλι είναι βαρετοί.
Η μητέρα της Charlie, Amy, θα μιλά με μία "μητέρα", ενώ ο πατέρας της Bob παίζει το πρωτότυπο ρόλο του «ενθουσιώδους κωμικού μπαμπά» θα κάνει την άλλη λεσβία σύντροφο να βαριέται.

0 Facebook, Skype, Youtube και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παρακολουθούνται από την NSA



Η Washington Post αποκαλύπτει σχετικά έγγραφα για συλλογή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο από το Internet - Ομπάμα: Ετσι λειτουργούν οι υπηρεσίες πληροφοριών

Ενα από τα σλάιντ που έδωσε στη δημοσιότητα η Washington Post, όπου αριστερά -στο πράσινο κουτί- αναφέρεται η εταιρεία-διακομιστής απ' όπου συλλεγόταν η πληροφορία και δεξιά η πηγή ( email, φωτογραφίες, μηνύματα κ.ά.)

Η αμερικανική εφημερίδα Washington Post έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερα αντίγραφα εγγράφων σχετικά με το PRISM, δηλαδή το άκρως απόρρητο κυβερνητικό πρόγραμμα των ΗΠΑ που συλλέγει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο (real time), όπως e-mail, φωτογραφίες, και τηλεφωνικές κλήσεις με την σιωπηλή συνεργασία των μεγαλύτερων εταιρειών Internet του κόσμου - και, «φυσικά», εν αγνοία των χρηστών τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...