ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

0 Ένα δευτερόλεπτο την ημέρα: Ο πρώτος χρόνος ενός μωρού (Timelapse Video)


Ένα δευτερόλεπτο την ημέρα: Ο πρώτος χρόνος ενός μωρού

Ο Ουαλός φοιτητής φωτογραφίας Sam Cornwell και η σύζυγός του απαθανάτισαν το πρώτο έτος ζωής του γιου τους Indigo, 
μαγνητοσκοπώντας τον κάθε μέρα. 

Με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια, ένωσαν στιγμιότυπα διάρκειας ενός δευτερολέπτου από κάθε ημέρα για έναν ολόκληρο χρόνο και έφτιαξαν ένα καταπληκτικό βίντεο που δείχνει την εξέλιξη του μικρού.

0 To παράξενο δέντρο με τους πολυελαίους!


Ο Adam Tenenbaum, ένας make-up artist, φωτογράφος και σχεδιαστής από το Silver Lake του Λος Άντζελες απέκτησε μερικούς πολυελαίους πριν από έξι χρόνια, όταν ένα σίριαλ στο οποίο εργαζόταν τελείωσε και το «σκηνικό» του μοιράστηκε στους εργαζομένους. Τότε σκέφτηκε ότι θα ταίριαζαν μια χαρά στο σπίτι του. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ μεγάλοι για το χώρο του και έτσι είχε την ιδέα να τους κρεμάσει στο δέντρο έξω από το σπίτι του.
perierga.gr - Το παράξενο δέντρο με τους πολυελαίους!
Με τα χρόνια πολλοί περισσότεροι έχουν προστεθεί και το δέντρο-πολυέλαιος έχει γίνει κάτι σαν τοπική διασημότητα. Πολλοί κάτοικοι κρεμούν κάθε τόσο νέους πολυελαίους προκειμένου να απολαμβάνουν το θέαμα κυρίως τις βραδινές ώρες. Ο Colin Kennedy, ένας σκηνοθέτης που ζει και εργάζεται στην «Πόλη των Αγγέλων» και μένει στον ίδιο δρόμο δημιούργησε πρόσφατα ένα βιντεάκι όπου ο εμπνευστής διηγείται τη δημιουργία του παράξενου αυτού δέντρου έξω από το σπίτι του.

0 Τέλενδος

Πολύ κοντά στην Κάλυμνο βρίσκεται ένα μικρό νησάκι, η Τέλενδος ή Τέλεντος. Το μήκος του είναι περίπου 4 χλμ. και η έκτασή του φτάνει τα 4,6 τετρ. χλμ. Κάποτε ήταν ενωμένο με την Κάλυμνο από την οποία χωρίστηκε το 535 π.Χ. μετά από ένα μεγάλο σεισμό. Από τότε απέχουν ελάχιστα, μόλις 900 μέτρα. 

0 Η ηλιοθεραπεία της Σκανδιναβίας όσον αφορά τα βρέφη και τις αρχές του 20ου αιώνα.


 Αυτή η φωτογραφία έρχεται λοιπόν από την Σκανδιναβία. 

0 Οι ξεχωριστές παραλίες της Μήλου

Η Μήλος, το 5ο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων, είναι ένα ενεργό ηφαιστειογενές νησί και η ιδιαιτερότητα της αυτή την καθιστά μοναδική στα τοπία με τα διαφορετικά είδους πετρώματα, που αποτελούν αντικείμενο μελέτης επιστημόνων από όλο τον πλανήτη. Το σχήμα του νησιού μοιάζει με πέταλο. Έντονος διαμελισμός, κόλποι και ακρωτήρια έχουν διαμορφώσει τις πανέμορφες παραλίες της Μήλου στα 120 χλμ. της ακτογραμμής της.

Η Μήλος έχει πολλές παραλίες εξαιρετικής ομορφιάς. Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, γιατί κάθε παραλία της είναι εντελώς διαφορετική από την άλλη, λόγω των ιδιαίτερων πετρωμάτων που την περικλείουν. Πολλές είναι προσβάσιμες από την ξηρά, ενώ κάποιες άλλες είναι προσιτές μόνο από τη θάλασσα. Υπάρχουν περισσότερες από 70 παραλίες με πεντακάθαρα νερά, βράχια σμιλεμένα από τη φύση, σπηλιές, όμορφες αμμουδιές. Με την εγγραφή αυτή θα γνωρίσουμε κάποιες από αυτές.

Η Αλογόμαντρα είναι μια αμμώδης, μη οργανωμένη παραλία κλεισμένη με ψηλά ηφαιστειακά βράχια, τα οποία την χωρίζουν σε δύο κόλπους. Ο σχηματισμός της θυμίζει μάντρα και σ' αυτό οφείλει το όνομά της. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού.

0 Rua Goncalo de Carvalho - Ο πιο όμορφος δρόμος στον κόσμο!

 Ένα καταπράσινο ρυάκι από δέντρα και φυλλωσιές ξεδιπλώνεται στο Porto Alegre, τη μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλιάνικης περιφέρειας Rio Grande do Sul. Είναι ο δρόμος Rua Gonvalo de Carvalho, ο οποίος έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο μετά από μία διεθνή ιντερνετική καμπάνια για τη διάσωσή του.

0 ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΣ !!!! ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ....!!!!!‏

Κι εκεί που νομίζεις ότι η ελπίδα θα έρθει από την νέα γενιά, έρχεται μεταξύ άλλων και το παραπάνω video το οποίο αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σωτηρία.

Τελικά, -και μην μου μιλήσει κανείς για γενικεύσεις, μιλάω για την τεράστια πλειοψηφία της- η
ελληνική νεολαία δεν είναι παρά μια μικρογραφία των γονιών τους, ένα κακέκτυπο ενός life style που νομίζαμε νεκρό. Συνεχίζουν την αναπαραγωγή της ίδιας χυδαιότητας, παραμένοντας λοβοτομημένοι και συνειδητά απαίδευτοι, προκλητικά αδιάφοροι απέναντι στο τέρας.

0 ΒΙΝΤΕΟ - Η ζωή μας χωρίς κινητό...


    Η ζωή χωρίς σε κινητό σε ένα μοναδικό βίντεο... Με ένα χιουμοριστικό βίντεο αποφάσισε η Qualcomm να δώσει την απάντηση στο ερώτημα πως θα ήταν η ζωή αν δεν υπήρχαν τα smartphones και κατ' επέκταση αν δε μπορούσαμε να δούμε τα ε-μέιλ μας, να ανανεώσουμε την κατάστασή μας στο Facebook, να παίξουμε Angry Birds και να παρακολουθήσουμε βιντεάκια στο YouTube. Ή καλύτερα αν όλα αυτά τα κάναμε στον πραγματικό κόσμο:
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...