ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

0 ΤΡΟΚΤΙΚΟ??? ΠΑΡΟΝ!!! ( έτσι απλά...)

Πέρασαν τρία χρόνια από την ημέρα που έγινε ουσιαστικά η τελευταία ανάρτηση...

Λάβαμε εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, άλλα με περισσότερο ρομαντισμό και  άλλα με περισσότερο πάθος και επαναστατική διάθεση (!),

αλλά σε όλα ο κοινός παρανομαστής ήταν η προτροπή "..μην σταματάτε!"

Αισθανόμαστε την ανάγκη πλέον, να εξηγήσουμε κάπως τα πράγματα...

Για εμάς ο Σωκράτης......
δεν ήταν μόνο ο συνταξιδιώτης μας ή απλά  ο συνεργάτης μας... ήταν ο άνθρωπός μας...

ήταν αυτός που μας έπεισε ότι μπορεί τα αδύνατα να γίνουν δυνατά... αυτός που με την δύναμη του και την μαεστρία του, κατάφερε και έκανε ένα απλό μπλογκ... το πιο δυνατό μέσο ενημέρωσης εκείνη την εποχή στην Ελλάδα....

εκείνη την εποχή... .

0 Παγόβουνα με… ρίγες στην Ανταρκτική

παγόβουνα με ρίγεςΤα περισσότερα παγόβουνα της Ανταρκτικής σχηματίζονται εξαιτίας του χιονιού που πέφτει πάνω στις ήδη παγωμένες εκτάσεις της. Αυτό με τον καιρό συμπιέζεται και σχηματίζει επιπλέον πάγο, ο οποίος πολλές φορές γλιστράει στη θάλασσα.

Τα παγόβουνα φαίνονται ολόλευκα εξαιτίας μικροσκοπικών φυσαλίδων παγιδευμένων στο εσωτερικό τους, οι οποίες αντανακλούν το φως προς όλες τις κατευθύνσεις.
Αλλά δεν είναι όλα τα παγόβουνα έτσι…

0 Αφρικανικές χώρες: Δεν είμαστε η χωματερή της Ευρώπης

Την άρνησή τους να καταστεί η αφρικανική ήπειρος σε χωματερή της Ευρώπης διακήρυξαν οι ηγέτες αφρικανικών κρατών.

  Παλιοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις και άλλες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και εξαρτήματα στοιβάζονται σε αφρικανικές χώρες καθώς οι αυστηροί περιβαλλοντικοί κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθιστούν φθηνότερη την εξαγωγή τους από την ασφαλή διαχείρισή τους εντός των συνόρων της Ένωσης. Σε κοινή τους ανακοίνωση, οι ηγέτες των χωρών της Αφρικής ζήτησαν να υπάρξει άμεση δράση ώστε να επιβληθούν αυστηρότεροι νόμοι για την εναπόθεση τοξικών ηλεκτρονικών αποβλήτων και των εξαρτημάτων τους.

Το 1991, οι αντιπρόσωποι 12 από τα κράτη του Οργανισμού Αφρικανικής Ενότητας συναντήθηκαν στο Μάλι για να συντάξουν τη Σύμβαση του Μπαμάκο, που απαγόρευε την εισαγωγή επικίνδυνων αποβλήτων στην Αφρική. Η Συνθήκη αυτή τέθηκε σε ισχύ 7 χρόνια αργότερα.

0 Τα δέκα έργα ζωγραφικής στον κόσμο που απεικονίζουν UFO και εξωγήινους

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε κάτι διαφορετικό, μία υψηλής ευκρίνειας ματιά στα top 10 παλαιά έργα ζωγραφικής στον κόσμο που απεικονίζουν UFO και εξωγήινους.

Ακόμα παραμένει μυστήριο το τι ακριβώς ήθελαν να αναδείξουν οι ζωγράφοι...μιας και εκείνη την εποχή ακόμα και η αναφορά σε κάτι που δεν ήταν αρεστό στο Βατικανό, αποτελούσε απειλή και θεωρούνταν αίρεση.

Θα ήθελα να προτείνω να βάλετε αυτό το βίντεο σε πλήρη οθόνη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...