ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

0 Τι συμβαίνει με τις μυστηριώδεις «τρύπες» που καταπίνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα σε όλο τον κόσμο; [βίντεο]

Ολοένα και πληθαίνουν καθημερινά οι αναφορές από όλο τον κόσμο - κυρίως όμως από τις ΗΠΑ και την Κίνα - για την αιφνίδια εκδήλωση ενός περίεργου και πολύ επικίνδυνου γεωλογικού φαινομένου:

την εμφάνιση τεραστίων διαστάσεων «τρυπών» που ανοίγουν ξαφνικά σε κατοικημένες και μη περιοχές και καταπίνουν ολόκληρα κτίρια, σπίτια, ανθρώπους, δασικές εκτάσεις, ακόμη και οικοδομικά τετράγωνα.

Ανήσυχοι οι γεωλόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο, ενώ στις ΗΠΑ συχνά είναι τα ρεπορτάζ μεγάλων καναλιών και ειδησεογραφικών ιστότοπων για το εν λόγω φαινόμενο.

0 Δύο γάλλοι δημοσιογράφοι μπήκαν σε έναν μασονικό ναό της Πενσυλβάνια και περιγράφουν τι είδαν [εικόνες]

Δύο γάλλοι δημοσιογράφοι μπήκαν σε έναν μασονικό ναό της Πενσυλβάνια και περιγράφουν τι είδαν [εικόνες]

Στο μπλογκ τους «Απαγορεύεται η είσοδος: Απαγορευμένα και εγκαταλειμμένα μέρη στις ΗΠΑ» οι δύο δημοσιογράφοι περιγράφουν εντυπωσιασμένοι τι είδαν στο εσωτερικό του μασονικού ναού Irem Temple Wilkes-Barre .

O ναός Irem Temple Wilkes-Barre βρίσκεται στο κέντρο μιας παλαιάς πόλης ορυχείων που αποκαλείται Diamond City στην Πενσυλβάνια. Εχει το στυλ τζαμιού με τους τέσσερις μιναρέδες του κυκλικά γύρω από έναν χρυσοπράσινο θόλο. Η αρχιτεκτονική του είναι μαυριτανικού στυλ και οι επιγραφές που κοσμούν τους τοίχους του δίνουν στο κτίριο αλλά και στην πόλη μια όψη άλλων εποχών.

«Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο εντυπωσιακή είναι η κεντρική αίθουσα παρά μόνο μπαίνοντας στο εσωτερικό του ναού. Θα πρέπει να ήταν διακοσμημένη με περίτεχνα χρώματα πριν εγκαταληφθεί. Τα τουρκουάζ χρώματα των τοίχων ξέφτισαν και λερώνουν τα βελούδινα χαλιά. ΤΟ φως της ημέρας μπαίνει από τον θόλο, μέσα από βιτρώ, και μας ταξιδεύει σε μια εποχή από το Χίλιες και Μία Νύχτες» γράφουν εντυπωσιασμένοι οι δύο δημοσιογράφοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...