ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

0 Πανοραμική θέα στο Ναό του Παρθενώνα

Γνωρίστε το εντυπωσιακό project AirPano προσφέρει αξέχαστες διαδικτυακές περιηγήσεις

Ένα εντυπωσιακό και άκρως ενδιαφέρον project στο Διαδίκτυο δίνει τη δυνατότητα για πανοραμική περιήγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα από όλο τον κόσμο. Αυτό που κάνει το AirPano να ξεχωρίζει είναι η υψηλή ανάλυση των αεροφωτογραφιών που μας παρέχει μια ομάδα Ρώσων εικονοληπτών.

Η καλύτερη δυνατή ποιότητα των φωτογραφιών φτάνει τα 7 Megabytes και είναι κατάλληλη για συνδέσεις στο Διαδίκτυο με υψηλή ταχύτητα, ενώ πανοραμικές εικόνες προσφέρονται και σε όσους έχουν πιο αργή σύνδεση.

0 Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ- Η ακρίβεια πνίγει τα νοικοκυριά

Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ- Η ακρίβεια πνίγει τα νοικοκυριά Απτόητες συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία οι τιμές των βασικών ειδών διατροφής, παρά την πρωτοφανή οικονομική ύφεση και τη μεγάλη μείωση των εισοδημάτων.

Όπως αναφέρει Το Έθνος, τα καρτέλ στην αγορά των τροφίμων....
και άλλων προϊόντων νοικοκυριού, οι υψηλοί έμμεσοι και άμεσοι φόροι, καθώς και η γραφειοκρατία εμποδίζουν τις επιχειρήσεις στο να ρίξουν τις τιμές, με αποτέλεσμα η ακρίβεια να συντηρείται.

Αυτή την οξύμωρη αντίθεση, της αύξησης των τιμών από τη μία πλευρά και της μεγάλης μείωσης των μισθών από την άλλη, εν καιρώ ύφεσης, αποκαλύπτει μελέτη του Ινστιτούτου Εμπορίου Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

0 Ποια είναι τα δέκα απολύτως απαγορευμένα μέρη στον κόσμο

Από μυστικά αρχεία μέχρι ειδικά κέντρα και ιερά προσκυνήματα, αυτά τα μέρη όσο και να θέλετε να τα δείτε από κοντά, είναι αδύνατον. Ωστόσο η ιστορία τους συναρπάζει μέχρι και σήμερα...

0 Γιγαντιαία υπόγεια πέτρινα κουτιά κοντά τις πυραμίδες στην Αίγυπτο! (Βίντεο)

Τεράστια υπόγεια πέτρινα κουτιά κοντά τις πυραμίδες στην Αίγυπτο; 
Μυστηριώδη γιγαντιαία κουτιά κάτω από την αιγυπτιακή άμμο. 
Περισσότερα από 20 κουτιά έχουν ανακαλυφθεί. 
Είναι ενδιαφέρον και μπορείτε να δείτε τα πάντα πολύ καθαρά. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...