ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

0 Ο ορισμός του καμουφλάζ

Δείτε τον τρόπο με τον οποίο, πριν από 70 χρόνια στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, εξαφάνιζαν μια ολόκληρη στρατιωτική βάση...

Πριν...

0 Οι βάτραχοι και η βροχή

Πως προφυλάσσονται οι βάτραχοι από την βροχή; Πως συμπεριφέρονται στο νερό τ' ουρανού; Η εικόνα που κυκλοφορεί σε κάθε γωνιά του Διαδικτύου.

Ένας βάτραχος κανονικός λοιπόν, κάπου στα δάση του Αμαζονίου, 
στο φυσικό του περιβάλλον: 

0 Sagrada Familia, Βαρκελώνη

Τα 101 μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε... Η επιβλητική ρωμαιοκαθολική εκκλησία Sagrada Familia στη Βαρκελώνη σχεδιάστηκε από τον καταλανό αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να τη δει ολοκληρωμένη.

Ακόμα και σήμερα παραμένει ημιτελής, με τις εργασίες κατασκευής της να συνεχίζονται και το Νοέμβριο του 2010 εγκαινιάστηκε και καθαγιάστηκε από τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ' και έγινε Βασιλική, ώστε να μπορεί να τελεστεί εκεί η Θεία Λειτουργία.

Αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα σε ολόκληρη την Ισπανία.

Η κατασκευή της ξεκίνησε το 1882 και ένα χρόνο μετά την ανέλαβε ο Γκαουντί, μεταμορφώνοντας τη με το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό του στυλ, που συνδυάζει το γοτθικό ρυθμό με μορφές μοντερνισμού. Όταν ο αρχιτέκτονας πέθανε, είχε ολοκληρωθεί λιγότερο από το ένα τέταρτο του έργου.

0 Scorpions: Σας αγαπάμε γιατί δεν χάνετε τον ενθουσιασμό σας

«Το ελληνικό κοινό είναι στενά συνδεδεμένο με τη μουσική μας»

Την ίδια εποχή που στην προεκλογική Γερμανία κατακεραυνώνεται η Ελλάδα, το δημοφιλέστερο ροκ συγκρότημα της χώρας επιλέγει τους Έλληνες για να πρωταγωνιστήσουν σε ένα από τα πιο φιλόδοξα πρότζεκτ της καριέρας τους.

Οι θρυλικοί «Scorpions», το συγκρότημα των διαχρονικών ροκ επιτυχιών που έχει πουλήσει 80 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, θα βρίσκονται σε λίγες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να δώσουν τρεις μεγάλες συναυλίες στις 11, 12 και 14 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού, για λογαριασμό του MTV, οι οποίες θα βιντεοσκοπηθούν και θα κυκλοφορήσουν σε DVD σε 17 χώρες του κόσμου. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Κλάους Μάινε και ο κιθαρίστας Ματίας Γιαμπς μίλησαν στο «Έθνος της Κυριακής» για την ιδιαίτερα στενή σχέση που έχουν αναπτύξει εδώ και χρόνια με την Ελλάδα και το ελληνικό κοινό, εκθειάζοντας τις ομορφιές της χώρας μας αλλά και τον αστείρευτο ενθουσιασμό του λαού μας.

0 Ζητούν εκκλησίες, βραχονησίδες, δάση και νοσοκομεία

Ζητούν εκκλησίες, βραχονησίδες, δάση και νοσοκομείαΝέα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η πώληση της περιουσίας του δημοσίου δεν αφορά μόνο τα γνωστά φιλέτα του ΤΑΙΠΕΔ και στα κρατικά ακίνητα που είχαν αρχικά συμφωνηθεί, αλλά επεκτείνεται σε περιουσία που μέχρι σήμερα οι δανειστές δεν είχαν δημοσίως απαιτηθεί να πουληθεί, όπως εκκλησίες, νοσοκομεία, φυλακές, χορτολιβαδικές εκτάσεις και αναξιοποίητη κρατική γη, παρουσιάζει σήμερα το «Πρώτο Θέμα»...
Όπως αποκαλύπτει η απόρρητη έκθεση των ESM - EFSF λίγο ως πολύ απαιτούν την επέκταση των υπό αποκρατικοποίηση «ασημικών» της χώρας σχεδόν σε όλο το φάσμα της κρατικής περιουσίας.

Μεταξύ όσων ενδιαφέρουν τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης είναι η έκταση του Ελληνικού, τα κτίρια της ΓΑΙΟΣΕ και οι υποδομές των τρένων τα νοσοκομεία που κλείνουν ως κτίρια και άλλα 2.489 κτίρια του υπουργείου Πολιτισμού, γεωργικές περιοχές του ΟΠΕΚΕΠΕ και δικαστικά μέγαρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...