ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

0 Ο παράδεισος που ονομάζεται Μαλδίβες


Ο παράδεισος που ονομάζεται Μαλδίβες (1)

Βγαίνοντας από το αεροπλάνο, ο αέρας που αναπνέεις και μόνο έχει τόσο περίεργη αίσθηση που και μόνο αυτό σου δίνει την εντύπωση πως έχεις φτάσει σε κάποιο πολύ απομακρυσμένο από παντού τόπο. Κάτι που το βλέπεις για ώρες ενώ πετάς ανάμεσα σε αποχρώσεις του μπλε.


Η Δημοκρατία των Μαλδίβων είναι όντως κάτι το μοναδικό και πολύ απομακρυσμένο. Απαρτίζεται από 1.200 περίπου νησάκια-ατόλες διασκορπισμένα σαν πέρλες από κολιέ μαργαριταριών στον Ινδικό Ωκεανό. Από αυτά τα 200 κατοικούνται και στα 90 υπάρχουν ξενοδοχειακές υποδομές.

0 Είναι ο σκελετός ενός εξωγήινου;

Οι 350.000 κάτοικοι της βραζιλιάνικης πόλης Ούμπεραμπα είναι πολύ ανήσυχοι με έναν υποτιθέμενο εξωγήινο σκελετό που εκτείθετε σε ένα τοπικό μουσείο.

Η έκθεση είναι στο μουσείο της φυσικής ιστορίας του Wilson Estevanovic, το μουσείο ανήκει στην οικογένεια Estevanovic, οι πρόγονοι τους διέσχιζαν τον κόσμο με ένα τσίρκο, και ότι παράξενο βρίσκανε, όπως μούμιες, ζωικοί σκελετοί, απολιθώματα κλπ... τα παίρνανε μαζί τους.

0 Μια σπάνια φάλαινα αλμπίνο!

 
perierga.gr - Μια σπάνια φάλαινα αλμπίνο!Για τους λάτρεις των φαλαινών, και όχι μόνο, αν δείτε αυτό το υδρόβιο θηλαστικό να κολυμπά στο νερό και να κάνει άλματα έξω και ξανά πίσω, θα ενθουσιαστείτε έτσι ή αλλιώς. Πόσω μάλλον εάν η φάλαινα είναι ολόλευκη, μια σπάνια αλμπίνο, σαν αυτή που εθεάθη κατά μήκος της ακτής Queensland στην Αυστραλία.

1 Ένα κορίτσι με απίστευτο ταλέντο στην τέχνη του μακιγιάζ ειδικών εφέ


Ένα κορίτσι με ταλέντο στην τέχνη του μακιγιάζ

Βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες πιθανότατα θα συμφωνήσετε πως δεν θα δυσκολευτεί να πραγματοποιήσει το όνειρο της, που είναι μια καριέρα ως makeup artist για ειδικά εφέ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...