ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

0 Νέα έρευνα ανατρέπει όσα ξέρατε για τους Βίκινγκς: Κοινωνικός και όχι βάρβαρος λαός

Νέα έρευνα ανατρέπει όσα ξέρατε για τους Βίκινγκς: Κοινωνικός και όχι βάρβαρος λ
Ακαδημαϊκοί από το Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι μελετώντας τα πολύπλοκα κοινωνικά δίκτυα στα αιωνόβια ισλανδικά έπη ισλανδική, πλέον ανατρέπουν τη στερεότυπη εικόνα των Βίκινγκ ως απόκοσμο , βίαιο και άγριο λαό.

Συγκεκριμένα οι Παντραιγκ Μακ Κάρον και Ραλφ Κένα από το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Μαθηματικών προέβησαν σε λεπτομερή ανάλυση των σχέσεων που περιγράφονται στα αρχαία ισλανδικά χειρόγραφα προκειμένου να ρίξουν νέο φως στην κοινωνία των Βίκινγκ.
Στην νέα αυτή μελέτη, ο Μακ Κάρον και ο Κένα χρησιμοποίησαν μεθόδους από τη στατιστική φυσική στα κοινωνικά δίκτυα, μελετώντας τα σημεία σύνδεσης μεταξύ των ατόμων και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους, σε οικιακό, κοινωνικό αλλά και επεκτακτικό επίπεδο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...