ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

0 Λευκό λιονταράκι μιας εβδομάδας εξασκείται στο πως να βρυχάται (Video)


Λευκό λιονταράκι

Ένα αξιολάτρευτο θηλυκό λευκό λιονταράκι βάρους 1,27 κιλών είναι το νεότερο μέλος του ζωολογικού κήπου του Βελιγραδίου και, αν και πολύ μικρό σε ηλικία, έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις πρώτες του «πρόβες» για βρυχηθμό.

0 Τα απίθανα φύλλα του φθινοπώρου

Φωτογραφίες δέντρων στο φθινοπωρινό φως.

0 Εντυπωσιακός φυσικός κρύσταλλος μοιάζει με… ενυδρείο!

perierga.gr - Εντυπωσιακός φυσικός κρύσταλλος μοιάζει με... ενυδρείο!Τα κρύσταλλα και οι πολύτιμοι λίθοι εντυπωσιάζουν τόσο για τη φυσική τους ομορφιά όσο και για τη νομισματική τους αξία, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Και το οπάλιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Πρόκειται για ένα κρύσταλλο ασυνήθιστο ως προς τη δομή του. Είναι άμορφο (σαν το γυαλί) και η σύστασή του είναι βασικά διοξείδιο του πυριτίου.

Η ιδιαιτερότητα του οπάλιου, έγκειται στο γεγονός, ότι περιέχει στην μάζα του μία ποσότητα περίπου 10% νερό που μαζί με το οξείδιο του πυριτίου σχηματίζουν μικρά  σφαιρίδια τα οποία διατάσσονται στο χώρο, σχηματίζοντας με τη σειρά τους διάφορα γεωμετρικά σχήματα.


Όταν περνάει το φως μέσα από αυτές τις διατάξεις, διαθλάται και διαχέεται κατά τυχαίες διευθύνσεις, με αποτέλεσμα η επιφάνεια του ορυκτού να εμφανίζει  την σπάνια εναλλαγή των διάφορων χρωμάτων που ιριδίζουν.

0 Westgate Kenia-Αλήθεια πιστεύεις ότι θα αφήναμε το ψέμα να περάσει έτσι;

Αποκάλυψη ενός ακόμη ψέματος που εκτυλιχθηκε στην Κενυα

Σαφώς και μπορείτε να μας πείτε συνωμοσιολόγους, αφού όμως πρώτα δείτε το βίντεο


Στις 25 Σεπτεμβριου κόσμος συγκλονίζεται από μια τρομοκρατική επίθεση, αυτή τη φορά σε ένα εμπορικό κέντρο στην Κένυα .

Και κοιτα τι σύμπτωση το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος οπως και στο WTC στη Νέα Υόρκη, κατά τη στιγμή των επιθέσεων το 2001.
Για να καταλάβουμε τι συνέβη στο Westgate το εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι είναι απαραίτητο να συνδεσουμε τις τελειες.

Σε αυτή την περίπτωση πάμε πίσω σ’ αυτα που δηλωσε ο Sheikh Imran Nazar Hosein:
" Ο στόχος του Ισραήλ είναι ότι πρεπει να γινει ενας μεγάλος πόλεμος. Ο πολεμος που έχει προ πολλού προγραμματιστεί και ότι πρόκειται να διασφαλίσει ότι θα δημιουργηθει το μεγάλο Σούπερ κρατος του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή. Που σκοπος του τελικά θα ειναι ο έλεγχος του κόσμου και ειναι ένας από τους λόγους του οτι η οικονομία των ΗΠΑ πρέπει να καταστραφει .

0 Στην Ελβετία πέταξαν 8 εκατομμύρια κέρματα έξω από τη Βουλή

    Για πολλά χρόνια θεωρούνταν μία από τις πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης.
    Και κρίνοντας από τις παρακάτω φωτογραφίες, μάλλον οι κάτοικοι της Βασιλείας στην Ελβετία, μάλλον έχουν λεφτά για... πέταμα, ικανά να γεμίσουν τους δρόμους με... χρυσάφι!
    Όλο αυτό φυσικά συνέβη στο πλαίσιο μιας εκστρατείας διαμαρτυρίας υπέρ της θέσπισης κατώτατου εισοδήματος στη χώρα!
    Καθώς οι χώρες της Ευρώπης πασχίζουν με την οικονομική κρίση και την ανεργία, ακτιβιστές στην Ελβετία αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να ζητήσουν τη θέσπιση ενός βασικού μισθού για κάθε κάτοικο της χώρας, γράφει η βρετανική MailOnline.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...