ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

0 Δυναμική επιστροφή του βινυλίου-Τα πικ απ επιστρέφουν στη μόδα και εξοντώνουν τα ξεπερασμένα πια cd

Δυναμική επιστροφή του βινυλίου-Τα πικ απ επιστρέφουν στη μόδα και εξοντώνουν τα

Οι δίσκοι βινυλίου μαζί με τα πικάπ επιστρέφουν δυναμικά - σε όλη την Ευρώπη - έχοντας επιβιώσει από τον εξοντωτικό πόλεμο με τα cd.

Πολλές εταιρείες παραγωγής, θέλοντας να ενισχύσουν τις πωλήσεις δίσκων, παρέχουν στους αγοραστές μαζί το βινύλιο και έναν κωδικό που τους επιτρέπει να κατεβάσουν σε ψηφιακό αρχείο το περιεχόμενό του.

Ο Μπομπ Μπέιλι, σύμβουλος σε μια από τις τελευταίες επιχειρήσεις που παράγουν βινύλια στη Μεγάλη Βρετανία, τη Βίνιλ Φάκτορι, αναφέρει: «πριν από είκοσι χρόνια, μου είπαν να πάω να βρω μια άλλη δουλειά, γιατί το βινύλιο θα πέθαινε και θα κυριαρχούσαν τα cd. Ακόμη εργάζομαι, παράγοντας βινύλια. Έχουμε ένα δοκιμαστικό πλάνο που αφορά παραγωγή βινυλίου για τουλάχιστον 15 χρόνια. Κατά τη γνώμη μου, είναι πιθανό να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη».

0 Ο ύμνος στην ειρήνη, το κλασικό «Imagine» του Τζον Λένον σε σκίτσα [εικόνες]

Ο ύμνος στην ειρήνη, το κλασικό «Imagine» του Τζον Λένον σε σκίτσα -[εικόνες]
Ανάμεσα στις κορυφαίες δημιουργίες του Τζον Λένον ανήκει και το τραγούδι «Imagine», ο ύμνος στην ειρήνη όπως και το «Give Peace a chance».

Ο σκιτσογράφος Pablo Stanley, σχεδίασε καρέ καρέ τους στίχους του Imagine και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

0 «Η αρχαία Ελλάδα έχει επίδραση και στην κοινωνία του 21ου αιώνα»

Ένας Ελληνιστής κρατά τα ηνία στο μουσείο του Λούβρου

Kαταξιωμένος αρχαιολόγος και συντηρητής έργων τέχνης, ο 50χρονος Ζαν Λικ Μαρτίνεζ εργάζεται στο Λούβρο από το 1997 και επί χρόνια ήταν υπεύθυνος για την ελληνική συλλογή.

Από τα παιδικά του χρόνια αγάπησε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την Κλασική Ελλάδα.

«Η ελληνική μυθολογία με είχε συναρπάσει από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Όταν ήμουν έφηβος μου άρεσε πολύ να σχεδιάζω τα ελληνικά αγγεία που βρίσκονταν στο Λούβρο. Οι εξειδικευμένες σπουδές μου στην ιστορία της τέχνης και την αρχαιολογία επιβεβαίωσαν την επιθυμία μου να εμβαθύνω τις γνώσεις μου στην ελληνική γλυπτική», εξηγεί ο κ. Μαρτίνεζ, μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

0 Παράξενα πλάσματα σε υπονόμους (Βιντεο)


Είναι αρκετά παράξενο αυτό που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video μήπως πρόκειται για κάτι το μεταλλαγμένο το οποίο ζει εκεί ή είναι κάποιο πείραμα το οποίο πήγε στραβά και το πέταξαν στον υπόνομο. Μπορεί ακόμα να είναι και κάτι το εξωγήινο;

Δείτε το video και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. 

0 10 παράδοξες πληροφορίες από όλο το κόσμο

Τα περίεργα πάντα μας αρέσουν. Είτε οι δυσάρεστες, είτε οι ευχάριστες, παράξενες πληροφορίες, μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μάλιστα αν αφορούν χώρες που βρίσκονται πολύ μακριά από τη δική μας. Εσείς γνωρίζετε π.χ. ότι στη Σιγκαπούρη δεν επιτρέπεται η πώληση ή/και η αγορά τσίχλας και ότι το Τσαντ της Αφρικής και η Ρουμανία, έχουν την ίδια ακριβώς σημαία;


Συχνά θα «πιάνετε» τον εαυτό σας να αγνοεί σημαντικά θέματα για μια απομακρυσμένη χώρα, όπως άλλοτε θα εκπλήσσεστε όταν συνειδητοποιείτε ότι άτομα από άλλες χώρες αγνοούν αυτονόητα για εσάς ελληνικά δεδομένα.

Υπάρχουν όμως και πληροφορίες για διάφορες χώρες και λαούς του κόσμου, που είναι λιγότερο διαδεδομένες και περισσότερο περίεργες.
Γνωρίζετε π.χ. ότι στη Σιγκαπούρη δεν επιτρέπεται η πώληση ή/και η αγορά τσίχλας και ότι το Τσαντ της Αφρικής και η Ρουμανία, έχουν την ίδια ακριβώς σημαία;

0 Νώε ~ Δείτε το επικό trailer της ταινίας Noah


Φτιαγμένο για να αποτελέσει το έπος που αρμόζει σε μια ιστορία όπως αυτής της Κιβωτού του Νώε και με υπαρξιακό περιτύλιγμα για να ταιριάξει στη φιλμογραφία του Ντάρεν Αρονόφσκι, το τρέιλερ του «Noah» φτάνει επιτέλους μπροστά στα μάτια μας για να αποδείξει πως η προβληματική του παραγωγή οφειλόταν στο γεγονός πως στην ταινία γίνεται το... έλα να δεις.

Με το τέλος του κόσμου να είναι κοντά, ο Νώε δεν πρέπει μόνο να αντιμετωπίσει μια κοσμογονική καταιγίδα, ούτε μόνο να συλλέξει τα είδη των ζώων και των πτηνών τα οποία θα σώσει με την κιβωτό του, αλλά πρέπει να...
τα βάλει και με στρατιές εχθρών που εμποδίζουν την... έξοδό του, σίγουρος ωστόσο πως αυτό θα μια καινούρια αρχή για το ανθρώπινο γένος.

Αναμένοντας την τελική ετυμηγορία στις 24 Μαρτίου του 2014, δείτε παρακάτω το τρέιλερ και εισπνεύστε ακαταμάχητες δόσεις ηρωισμού:

0 Μυστήριο με την ορατή πεντάλφα στο Καζακστάν!

Μυστήριο με την ορατή πεντάλφα στο Καζακστάν!
Μυστήριο προκαλεί η ανακάλυψη μίας τεράστιας καλοσχηματισμένης πεντάλφας σε περιοχή του Καζακστάν. 
 
Όπως φαίνεται και στην εικόνα που προέρχεται από το Google earth, η πεντάλφα, είναι ανάποδη, δηλαδή με την μία κορυφή ακριβώς στον Νότο.

Μάλιστα, αν κάποιος μειώσει το zoom μπορεί να δει ότι η πεντάλφα βρίσκεται κοντά σε έναν χώρο όπου μοιάζει να είναι κατασκευασμένος πρόσφατα, αφού το τελευταίο κομμάτι του δρόμου που φτάνει εκεί, μοιάζει αρκετά πιο καινούριο, ενώ η όλη έκταση μοιάζει με αεροδιάδρομο.

0 Νοσταλγικό βίντεο: Εξηγώντας στους νέους τι είναι οι κασέτες!


Νοσταλγικό βίντεο Εξηγώντας στους νέους τι είναι οι κασέτες!
Οι σημερινοί νέοι δεν έχουν γνωρίσει την νοσταλγική τεχνολογία των κασετών…

0 Aeolus: Ένα μουσικό γλυπτό… τραγουδά τον άνεμο!

Aeolus: Ένα μουσικό γλυπτό... τραγουδάει τον άνεμο!Ο Αίολος, στην ελληνική μυθολογία, ήταν ο διορισμένος από το Δία «ταμίας των ανέμων», αυτός που κρατούσε τους αέρηδες κλεισμένους στον ασκό του και τους άφηνε κατ’ εντολή του αρχηγού των Θεών.


Κι αν ο Αίολος όριζε την αρχή και τη λήξη των ανέμων, ο Aeolus σχεδιάστηκε για να μεταμορφώνει τις σιωπηλές αλλαγές του αέρα σε εκπληκτικά ακουστικά μουσικά σύνολα, που καθένας θα ήθελε να ακούσει.

0 Μεγάλο αίνιγμα της ανθρωπότητας: To Χειρόγραφο Βόινιτς

Μεγάλο αίνιγμα της ανθρωπότητας: To Χειρόγραφο Βόινιτς
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι γράφτηκε πριν από αιώνες (400 έως 800 χρόνια περίπου) από κάποιον άγνωστο συγγραφέα που χρησιμοποίησε έναν άγνωστο κώδικα γραφής.

 Από τις σελίδες του, το μόνο που μπορεί να καταλάβει κανείς είναι ότι χρησίμευε ως φαρμακολόγιο, καθώς φαίνεται να περιγράφει θέματα μεσαιωνικής και πρώιμης ιατρικής, αλλά και ως αστρονομικός και κοσμολογικός χάρτης. Αυτά όμως που ξενίζουν ακόμα περισσότερο από την γλώσσα γραφής, είναι οι εικόνες άγνωστων φυτών, κοσμολογικά διαγράμματα και παράξενες απεικονίσεις γυμνών γυναικών μέσα σε ένα πράσινο υγρό.

0 Ταινία από το 1943 εκθέτει τους Illuminati (Βίντεο)

Ταινία από το 1943 εκθέτει τους Illuminati
Απίστευτα μπροστά αυτή η ταινία για την εποχή της. 


Eίναι ταινία της παλιάς σχολής του (1943), που εκθέτει εντελώς τους Illuminati / Μασονικές τελετουργίες, και μας επιδεικνύει ότι ποτέ δεν τελειώνει η αναζήτησή τους για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

0 Η ομορφιά των νιφάδων του χιονιού από πολύ κοντά!

perierga.gr - Η ομορφιά των νιφάδων του χιονιού από πολύ κοντά!Ο Ρώσος φωτογράφος Alexey Kljatov, ερασιτέχνης στο επάγγελμα της φωτογράφισης, απαθανάτισε στο φακό του από πολύ κοντά τις νιφάδες χιονιού και μας κατέπληξε.

Βασικό χαρακτηριστικό των νιφάδων η ποικιλομορφία στα σχέδια και στα μοτίβα που παίρνουν, ενώ πολύ δύσκολα βρίσκεις δύο όμοιες.

Και αυτό οφείλεται στις πολλές μικρές αλλαγές στη θερμοκρασία αλλά και στην υγρασία που βιώνουν.

 Όσο για την εξάπλευρη συμμετρία τους, συμβαίνει επειδή η κρυσταλλική δομή του πάγου είναι επίσης εξάγωνη. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης είναι απλώς εκπληκτικό!

0 Τα τρομαγμένα δεντρά

Στο Slope της Νέας Ζηλανδίας, ο ισχυρός ανταρκτικός άνεμος έχει κάνει τα δεντρά να πάρουν μια διαφορετική κατεύθυνση καθώς μεγαλώνουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...