ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

3 "Περι Zouglas, Κασιδιάρη και Φουντούλη... ο λογος"

"Περι Zouglas, Κασιδιάρη και Φουντούλη... ο λογος" από κομάντο "ΟΥΛΡΙΚΕ ΜΑΙΝΧΟΦ"
"Περι Zouglas, Κασιδιάρη και Φουντούλη... ο λόγος"

Και τώρα που μίλησαν όλοι, ας μιλήσουμε και εμείς...

Για έναν περίεργο λόγο, η υπόθεση σχετικά με τη διπλή εκτέλεση των νεοναζί μπράβων στο Νέο Ηράκλειο -και κυρίως τα όσα ακολούθησαν- έχει συσχετιστεί σχεδόν απόλυτα με την ιστοσελίδα Zougla.gr του γνωστού ρουφιάνου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Σε αυτόν ο Κασιδιάρης έδωσε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η εκτέλεση. Το αν του δόθηκε «φτιαγμένο» ή το έφτιαξε μετά ο ίδιος ο Τριανταφυλλόπουλος είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε και σίγουρα δεν είναι κάτι που μας αφορά.

Έτσι κι αλλιώς το γεγονός και μόνο πως ένα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος που καταγράφει ασπρόμαυρη εικόνα (όπως αποδεικνύεται και από το άλλο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι μπάτσοι) ξαφνικά εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες έγχρωμο και εμπλουτισμένο με ειδικά εφέ ώστε να φαίνεται η πορεία της σφαίρας,(!) δείχνει πολλά τόσο για τις προθέσεις αυτού που το έδωσε (Κασιδιάρης) όσο και αυτού που το δημοσίευσε (Τριανταφυλλόπουλος).

0 Η ΝΔ χρωστάει μισό εκατομύριο στη ΔΕΗ & το χαράτσι. ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕ (Βίντεο)

Η Ν.Δ χρωσταει μισό εκατομμύριο στη ΔΕΗ, για το περίφημο κτήριο της οδού Συγγρού, όπου είναι τα κεντρικά της γραφεία. Η ΔΕΗ βεβαίως δεν κόβει το ρεύμα, παρότι οι υπηρεσίες της κινούνται με βάση όσα επιβάλει ο νόμος.

Κάθε φορά η διοίκηση της επιχείρησης, παρανομώντας, εφευρίσκει μια ρύθμιση για να μην πληρώσουν οι θαμώνες των πολυτελών κτιρίων της Συγγρού. Το κυβερνών κόμμα, απ' ό,τι προκύπτει από τα έγγραφα που αποκαλύπτουμε, δεν πληρώνει ούτε το κατά Βενιζέλο «ασφάλιστρο κινδύνου», το χαράτσι. Απέναντι στη ΔΕΗ χρησιμοποιεί ως επιχείρημα πως η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει την αποπληρωμή των χρεών του μισού εκατομμυρίου.

Αυτό το επιχείρημα ισχύει βέβαια για κάθε καταναλωτή και κυρίως γι' αυτούς που τους έχουν κόψει το ρεύμα, αλλά μόνο για τη ΝΔ είναι αποδεκτό.

1 Σπουδαστή με Σύνδρομο Down έκοψε το υπουργείο Τουρισμού!

Σπουδαστή με Σύνδρομο Down έκοψε το υπουργείο Τουρισμού!
Στον... Καιάδα αποφάσισε να ρίξει η ∆ιεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Τουρισµού τον 21χρονο Ιάκωβο Ανδρεαδάκη επειδή πάσχει από σύνδροµο Down.

Ο νεαρός Ιάκωβος ήταν το πρώτο παιδί, πανελλαδικά, µε σύνδροµο Down που τον Ιούνιο του 2013 ολοκλήρωσε τη Γ’ τάξη του Γενικού Λυκείου µε 18,8, αποφάσισε να κάνει τα χαρτιά του για να φοιτήσει στο ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελµάτων Αναβύσσου και συγκεκριµένα στον τοµέα «Ξενοδοχειακές υπηρεσίες και τροφοδοσία». Με μια μονοκυδιλιά όμως η τριμελής επιτροπή του υπουργείου Τουρισμού αποφάσισε να αφαιρέσει το δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης για τον Ιάκωβο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...