ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

0 Ενα κοριτσάκι 15 μηνών έχει τρελάνει το Διαδίκτυο -Βλέπει για πρώτη φορά βροχή και... αντιδράει [εικόνες&βίντεο]

Ενα κοριτσάκι 15 μηνών έχει τρελάνει το Διαδίκτυο -Βλέπει για πρώτη φορά βροχή κ

Μέσα σε δύο σχεδόν μήνες έχει κάνει πάνω από 600.000 προβολές στο Διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τις αντιδράσεις ενός μικρού κοριτσιού μόλις 15 μηνών που είδε για πρώτη φορά στη ζωή του βροχή.

Η μικρή Κέιντεν από τις ΗΠΑ «ξεφεύγει» από την αγκαλιά της μητέρας της για να έρθει σε επαφή με το νερό που πέφτει από τον ουρανό...Κοιτάζει ψηλά και αφήνει τις στάλες να λούζουν το μαλλάκι της.



Το βίντεο γυρίστηκε από τη μητέρα της Κέιντεν τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε έχει πάνω από 600.000 προβολές στο Διαδίκτυο! Ένας χρήστης έγραψε: «Σας ευχαριστούμε γι' αυτό το βίντεο. Είναι μια γέφυρα για να συνδεθούμε εκ νέου με τις άμεσες εμπειρίες της ζωής, να βάλουμε το μυαλό στην άκρη και να απολαύσουμε το θαύμα, να νιώσουμε απλά τη ζωή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...