ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

0 Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα!

perierga.gr - Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα!Η κακοκαιρία που πλήττει εδώ και μέρες τις ΗΠΑ, πρωτοφανής για τα χρονικά της χώρας, δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε τον Νιαγάρα, όπως άλλωστε και όλες τις υδάτινες επιφάνειες στις Πολιτείες. Ο φωτογράφος του Reuters, Aaron Harris απαθανάτισε τους παγωμένους καταρράκτες και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις. Το τοπίο, που είναι έτσι ή αλλιώς μαγευτικό, μεταμορφώνεται με τους κρυστάλλους πάγου να παίρνουν τη θέση του νερού που ρέει.


Παγωμένοι σταλακτίτες παντού και κομμάτια πάγου μεταμόρφωσαν τους καταρράκτες σε ένα απόλυτα χειμωνιάτικο τοπίο που θυμίζει Ανταρκτική. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ροή του νερού συνεχίζεται κανονικά καθώς η κατάψυξη ισχύει σε ορισμένα σημεία και κυρίως στο επάνω μέρος των καταρρακτών. Επιπλέον, οι καταρράκτες του Νιαγάρα έχουν παγώσει ξανά και αρκετές δεκαετίες παλαιότερα, όπως φαίνεται και στις δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Για να κάνετε τη σύγκριση, δηλαδή.

0 Στο εσωτερικό ενός ζωντανού δέντρου 6.000 ετών


Στο εσωτερικό ενός ζωντανού δέντρου 6.000 ετών (1)

Όταν τα δέντρα μπαομπάμπ (ή αδανσονίες) φτάνουν τα χίλια χρόνια ζωής, αρχίζει να δημιουργείται μια κουφάλα στο εσωτερικό τους. Στο φημισμένο Μεγάλο Baobab 6.000 ετών που βρίσκεται στη Νότια Αφρική, το συγκεκριμένο φαινόμενο είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο εσωτερικό του ένα ολόκληρο σπήλαιο το οποίο στεγάζει το Baobab Tree Bar, μια ατραξιόν για χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.



Το συγκεκριμένο μπαρ, το οποίο βρίσκεται σε ένα αγρόκτημα στη βόρεια επαρχία του Limpopo που ανήκει στους Doug και Heather van Heerden από το 1989, διαθέτει έναν εσωτερικό χώρο με το ταβάνι του να φτάνει τα 4 μέτρα και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα μέχρι και 20 άτομα, ενώ υπάρχει και ένας δεύτερος χώρος που εξυπηρετεί ως κελάρι για κρασιά με σταθερή θερμοκρασία 22 βαθμούς Κελσίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...