ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

0 Δέκα θρύλοι της ροκ, που «έφυγαν» στα 27 τους χρόνια. Σύμπτωση ή κατάρα;

Rock Legends_triple image
Οι σπουδαιότεροι  θρύλοι της ροκ μουσικής άφησαν την τελευταία τους πνοή μυστηριωδώς σε ηλικία 27 ετών.

Συγκυρία, λένε οι λογικοί. Κατάρα, απαντούν οι προληπτικοί. Το θέμα επανέφερε το βιβλίο «The 27s: The Greatest Myth Of Rock & Roll» των Τζος Χάντερ και Έρικ Σέγκαλσταντ. Η έκδοση έγινε best seller, καθώς επικεντρώνεται στις τελευταίες ώρες των μουσικών θρύλων πριν περάσουν στο Πάνθεον των αθανάτων.

Η Μηχανή του Χρόνου εστιάζει  σε 10 από αυτούς.

0 --- Η ΞΥΛΙΝΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ! ---

Αρχές Νοεμβρίου του 2013, ο χρήστης TramStopDan μοιράστηκε μία εμπειρία του στο Reddit, όταν ξεκλείδωσε και ανακάλυψε τα περιεχόμενα μίας ξύλινης βαλίτσας που βρήκε με τους φίλους του στο δρόμο δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων.
 
 Η ξύλινη βαλίτσα, περιείχε σημειώσεις, σχέδια, ζωγραφιές, κείμενα, χάρτες, τεχνικά σχέδια με αριθμημένα τμήματα και οδηγίες, και μερικά προσωπικά αντικείμενα. Όλα τους αρκετά παράξενα και ανατριχιαστικά!

Μελετώντας μία-μία τις σημειώσεις θα παρατηρήσετε ότι ο σχεδιαστής θεωρούσε ότι υπήρχε μια προφανής ανάμειξη της θρησκείας και των εξωγήινων. Κάτι που καρφώθηκε στο μυαλό του, όπως όλα δείχνουν, μετά από ένα παράξενο συμβάν που πιθανόν βίωσε ο ίδιος στην Tampa της Φλόριντα, το 1977. 
 

0 12 καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν τον εγκέφαλο

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τουλάχιστον μία με δύο καθημερινές συνήθειες, οι οποίες βλάπτουν σοβαρά τον εγκέφαλo.

 Μήπως ήρθε η ώρα να τις σταματήσετε; 

Η δύναμη του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις δραστηριότητες, που τον ενισχύουν, αλλά και με εκείνες που τον καταστρέφουν. 

Παρόλο, που αποτελεί κοινή λογική, ότι με την πάροδο του χρόνου ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξασθενεί, υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες, που συνηγορούν στην επιτάχυνση αυτής της τετελεσμένης κατάστασης.

0 ΔΕΙΤΕ έναν βάτραχο… ιππότη !!!

Μπορεί μ ‘ένα φιλί να μη γίνεται πρίγκιπας, είναι όμως ένας βάτραχος… πραγματικός ιππότης, αφού απαθανατίστηκε να βοηθά το ταίρι του να προστατευτεί από τη βροχή… μ’ ένα φύλλο για ομπρέλα!
Η συγκινητική αυτή στιγμή απαθανατίστηκε από τον 27χρονο ερασιτέχνη φωτογράφο Kutub Uddin, ο οποίος έχει τα "βατραχάκια των δέντρων" με τα κόκκινα μάτια στον κήπο του, ως κατοικίδια εδώ περίπου και 4 μήνες.

0 Οι αλλαγές των εποχών στο δάσος σε ένα απίθανο βίντεο!


O φωτογράφος Samuel Orr έστησε τη μηχανή του σε έναν τρίποδα μπροστά στο παράθυρό του, έχοντας το προνόμιο να αντικρίζει ένα υπέροχο δάσος έξω από το σπίτι του, και τράβηξε πάνω από 40.000 φωτογραφίες στη διάρκεια ενός έτους.

Στη συνέχεια συνέθεσε τις εικόνες αυτές σε ένα εκπληκτικό timelapse βίντεο και παρουσίασε τις απίθανες αλλαγές που συμβαίνουν στα δέντρα του δάσους και στο φύλλωμα κατά τη διάρκεια των εποχών.

«Από το χειμώνα στην άνοιξη και μετά στο καλοκαίρι και κατόπιν στο φθινόπωρο, η ομορφιά του δάσους είναι αξεπέραστη αν και πολύ διαφορετική σε χρώματα και εικόνες από τη μία εποχή στην άλλη», είπε ο ίδιος. Και το βίντεο αποδεικνύει του λόγου το αληθές!

0 Ξύπνησε πάλι το ηφαίστειο της Αίτνας, εντυπωσιακοί όγκοι λάβας!

Ενεργοποιήθηκε πάλι από την Κυριακή το ηφαίστειο της Αίτνας, στην Ιταλία. Μόνο το 2013 το ηφαίστειο έχει εκραγεί τουλάχιστον 20 φορές, με συχνότητα μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.

Οι αρχές δεν θεώρησαν απαραίτητη την εκκένωση των γύρω οικισμών, ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για καταστροφές.

Ο εναέριος χώρος πάνω από τη Σικελία έκλεισε για λίγες ώρες το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου στην Κατάνια, ωστόσο οι πτήσεις διεξάγονται πλέον κανονικά.

0 Ένα σύντομο ταξίδι στον κόσμο (μέρος δεύτερο)

Το σύντομο ταξίδι μας στον κόσμο συνεχίζεται.  Σε τόπους όμορφους, ασυνήθιστους, μοναδικούς. Γνωρίζουμε τον κάθε τόπο μέσα από τους ανθρώπους του, από την καθημερινή ζωή τους, τις γιορτές τους, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό τους. Ξεκινάμε!

Ινδία
Η ανθοφορία του kash, ενός είδους χορταριού ενδημικού στη νότια Ασία, σηματοδοτεί την έλευση του φθινοπώρου. Αυτή η φυσική ομορφιά μπορεί να καλύπτει έκταση αρκετών χιλιομέτρων. Είναι ειρωνικό, το γεγονός ότι οι γυναίκες στη φωτογραφία κόβουν τους μίσχους των φυτών για να τους χρησιμοποιήσουν ως καύσιμη ύλη, για το μαγείρεμά τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...